Man ir 1,77 m. Neesmu kompleksaina sava auguma dēļ, tāpēc dažreiz velku arī augstpapēžu krupes. Un no otras puses, varu valkāt arī apavus bez papēžiem un tā pat izskatīties garai, nevis sēdoša suņa augumā :D
Ja jūs zinātu, kā es izbaudu mirkļus, kad kāda no jums gadās man līdzās? :D (l) Tik patīkami būt ar kādu uz vienas nots kaut vai stāvot narvīša rindā :D
Man ir viena garo draudzeņu kompānija, kurā visas esam ap 1,79 (l) Ar viņām reti satiekos, bet kad kur ejam, tad sajūta lieliska, jo visas uzvelkam papēžus un neviena neizlec. tāda baigā banda :-D
switched on, kā es tevi apskaužu par to, ka tev ir tik garas draudzenes :-D
Bāc, man visas maziņa auguma un tieviņas, blakus izskatos pēc žirafes un mazliet kompleksoju, bet kad esmu viena uz ielas viss Ok! :-D :-D :-D
esmu 1,76 cm... ar to garumu ir tā, ka mums darbā ir tādas tiešām augumā mazas meitenes un bieži vien tiek dzirdēts teksts - ak, dievs cik Tu esi gara (t) vienā reizē man drauzene neizturēja (esam apm. viena auguma ) un ielika pretī- nē, es neesmu gara, Tu esi maza... kopš tā laika ir klusums :-D :-D :-D
1.78m. Ideāli būtu, ja būtu 1.75, bet ok, tie ir tikai centimetri. Un augstpapēžu kurpes dievinu, vienīgi nevelku pārāk bieži, bet skapī savam priekam stāv. Reizēm esmu priecīga par savu augumu, bet reizēm gribētos būt mazākai, jo īpaši dienās, kad gribas no visas pasaules paslēpties. Vai arī, kad redzi tiiiiiiik smuku puisi, bet viņš - maziņš :-P