esmu 1,80. Skaitos gara, bet man tas patīk. Man līdzīgi kā Zaķim, man ļoti patīk augstpapēžu kurpes, bet uz dažām kurpēm esmmu pie 1,90..nu tad gan jūtos mazliet par garu.
šonedēl biju mērīties pie šuvējas modes skatei, un viņa teica, žēl, ka neesmu nedaudz garāka. Tad gan es sajutos dīvaini!
Es tapat ka Zakjis 1.80 Un sirds sap par smukajam augstpapedenem, ko ikdiena neatlaujos velkat... Sad tad jau uzvelku, bet nu bisku divaina sajuta, ka visi lidz pleciem
Labi, ka man draugs tads gars padevies, pat uz augtiem papeziem esmu par vinu isaka
1,79.
Tīņa gados bija ļoti grūti sadzīvot ar šādu garumu. Likās, ka sabiedriskajā esmu garākais cilvēks, vienmēr bija jāstāv sporta stundās priekšgalā, visi puiši īsāki par mani... :P Arī tagad nepatīk, ka bieži nevaru atļauties skaistus papēžapavus un ka visur esmu kā uz izkārtnes. Papēžus nēsāju tikai dienās, kad jūtos lieliski un zinu, ka izskatos labi, jo tiešām izskatās "iespaidīgi" (garuma ziņā)
1m73cm
Jūtos...hmm...kad bez papēžiem,tad īsa...kad ar papēdīšiem tad ideālā garumā.
Savam vīrietim esmu līdz pleciem...
Īsāk sakot,apmierināta ar garumu...varu mierīgi vilkt kaut vai 10-12cm papēžu kurpes...vīrieti nepāraugšu
Pati esmu 170, mani tas apmierina, draugs ir 190, viņam blakus jūtos tāda maziņa, toties viņam blakus droši varu vilkt augstpapēžu kurpes, tāpat gabaliņu īsāka būšu.