dušošanās =)

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009

:-D

Ietekmējos no kristerijas (sorry,ja nepareizi uzrakstīju niku!) bloga,kur viņa apraksta savu puisi,ka neiet dušā...

Es atkal citreiz savam saku-nu ko tik bieži var iet dušā...no rīta (tas ir ok!)..atbrauc no darba-atkal iet dušā un pirms gulēšanas atkal iet (tas arī tā kā ir ok!) :-D Tad man laikam jāsaka,ka manējais iet pārāk bieži mazgāties...ak jā..un ja citreiz vēl kkur pēkšņi jābrauc vai jāiet-viņš atkal iet :-D

Jo kkur esmu dzirdējusi,ka nav nemaz ādai tas tik labi,ka tik bieži iet dušā,jo ādai to ph var izjaukt un tā...

Ok,pasakat kāda,ja ir ko teikt vispār šajā sakarā par dušošanos :-D

24.02.2011 00:06 |

Reitings 53
Reģ: 16.07.2010
A man tā kā Brazil...reizi 3-4 dienās viņš iet... nu jā,papildus pa dienu mazliet apmazgājas..
..vasarā gan 2-3x dienā.
24.02.2011 03:16 |

Reitings 2224
Es te laikam tulīt dabūšu pārmetumu jūru...
Nesaprotu kā var mazgāties tikai ik pārdienas, vai vispār ik pa trīs vai vairāk dienām!
Nu fu... es tiešām nesaprotu kā tā var.
Manuprāt, cilvēkam vismaz reizi dienā ir jāiet nomazgāties!
24.02.2011 03:32 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
es atceros, kā mūs higiēnas lekcijās lamāja, ka mēs mazgājamies katru dienu ar dušas želejām utt.
It kā pareizi ir tā - katru dienu ir jānoskalojas, bet ar dušas želeju jāmazgājas 1-2 reizes nedēļā.
24.02.2011 10:40 |

Reitings 6324
Es vispār mazgājos ar ekoloģisko šampūnu - matiem nederēja, mest laukā žēl un izrādās kā dušas želeja baigi labais :-D
24.02.2011 11:17 |

Reitings 1873
Noskalojos katru dienu, beržos ar dušas želejām un skrubjiem 1-2x ned.
24.02.2011 11:21 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es pati neeju dušā katru dienu, draugs arī neiet. Uzskatu, ka neesmu tik netīra:D Savādāk būtu ja dtrādātu katru dienu fizisku darbu...Vasarā, kad vairāk svīst, var noskaloties 2 reiz dienā, bet arī tad tikai noskaloties, nevis katru reizi ādu sausināt ar dušas želejām.
24.02.2011 13:06 |

Reitings 2943
Es tāpat kā Jollya neisaprotu kā var mazgāties ikpārdienas vai reizi pa 3 dienām. Manuprāt nu 1 reizi dienā visiem vajadzētu nomazgāties. Kā vispār pašam nav netīrības sajūta, pa dienu nenomazgājoties ne vienu reizi. :-O

Es arī varu mazgāties vairākas reizes dienā, man vienkārši patīk, bet zinu ka nav labi. Draugs mazgājas katru dienu, ja kur jāiet tad vēl pirms iešanas noskalojas. Biju iesākusi katru dienu ar dušas želeju berzties un tad vēl katru dienu matus mazgāt. Draugs lamāja, ka nomazgāju aizsargslāni. Tagad cenšos ikpārdienas lietot dušas želeju, bet citas dienas ar ziepēm, jo ziemā jau nesvīstu, es tikai salstu.
24.02.2011 13:56 |

Reitings 853
uzskatu, ka ir jāmazgājas vienreiz dienā, ar to pilnīgi pietiek. 2 reizes - tikai tad, ja tiešām karsts. un ziemā nav ieteicams pārspīlēt ar ķīmiskajām dušas želejām. labāk ik pārdienas vienkārši noskaloties ar ūdeni, vai lietot saudzīgu dušas želeju, kas nopērkama aptiekā.
24.02.2011 14:05 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
man pašai personīgi prasās nomazgāties 1 reiz dienā,protams,ne jau berzties traki,bet nu jānomazgājas ir :) man problēma tā,ka pārāk ilgi esmu dušā vnm,gan tad,kad lielā dušošanās (ķermenis plusss mati) gan tad,kad tikai ķermenis. citreiz sanak atrak :D citreiz ir tā,ka vakar ieejudušā,bet no rīta mazgāju matus. un matus meginu amzgat katru otro dienu. bet ne vinemer sanak šads ritms,citriez sanak,ka ieeju katru 2.dienu dušā. un gabals jau nenokrit no ta.

un jā,ādu var sabojāt,pirms vairākiem gadiem kā traka mazgāju rokas(nezinu,ak sman bija uznacis) :-D un veljoprojam man tada neforša āda uz rokām,sausa,bet lieotju krēmus u.c :) ja pārāk ilgi pa ūdeni ņemos,ātri paliek bālta,sausa :-/ sabojāts laikam tas ādas ph līmenis,vai ko jus tur runajat.
24.02.2011 14:12 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ahh, es. Nemaz nespēju iedomāties dušošanos bez želejas :D Mīlu karstu dušu, daru to ilgi, ilgi un pati dušā eju obligāti katru vakaru ar želeju. Man nebūtu patīkami līst gultā ar dienas putekļiem - ziema vai vasara, cilvēks svīst tik un tā. Ja ir nepieciešams citu apstākļu dēļ, arī vēl kādu reizi ieeju. Bet es, muļķe, pat neiedomājos, ka varētu bez želejas, jo tā ļoooti sausina ādu. Jūs mani apgaismojāt (l) :-D
Ja vairākas reizes dienā tikai noskalojas, tad tas, protams, nav nekas slikts.
24.02.2011 14:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits