Vēl trūkumi-
1) diezgan nekārtīgs..reti iet dušā. Matus mazgā ik pēc pāris dienām,bet pats-reti..nu ziemā tieši..vasarā daudzmaz ok. Saka man,ka pats apmazgājas tāpat-paduses, krāniņu utt.. bet nu man liekas,ka tāpat jāiet dušā...visu ķermeni mazgāt..
2)nemazgā zobus..pats gandrīz nemaz.. mēnesī vienreiz,ja atgādināšu,kaukšu-aizies..
3)aiz sevis mājās atstāj bardaku-drēbes, netīŗie trauki utt.. bet nu šo var pieciest..esmu apmēram pieradusi.
4)mums nav tik daudz seksac,cik gribētos man..
kad saku to viņam-šis saka,ka neprasoties viņam tik bieži.. kautgan attiecību sākumā bija visu nakti..dienā vairākas reizes utt..
5)sekss ja ir, tad pārsvarā-garlaicīgs..esam izrunājuši-abiem patīk tāds dažāds, visādām pozām ...bet nu tāds mums ir,kad esam pālī.. nezinu, varbūt viņam kauns..? Un skaidrā-ātri beidz..un reti,kad vēlas turpināt,kad atkal jau varam darboties..
6)visas draudzības laikā ir uzdāvinājis tikai 3 puķes- 1 dzimšanas dienā, 2-tāpat..vienu attiecību sākumā, otru-kā atvainošanos.
7)dāvanas no viņa- korķu vilknis pagājušajā V-dienā...+ pudele.
šitie tak ir ikdienas mīnusi.. un,ja vēl komplektā nāk "svētku dienu" - tad nesaprotu, ko tu vēl gaidi?
un jā, steidzīgi jābeidz dzert!!!