Kāda ir sūtījusi savu CV vai bijusi uz darba interviju? Viņi tur meklēja vairākus darbiniekus, gribējās zināt kā gāja un vai vispār daudzas pieteicās, likās, ka varētu būt ļooti liels konkurss uz šādu vietu.
esmu tur strādājusi. biju komandā kad tikko tika nopirkta franšīze un process aizsākās.
tiesa, labu brīdi tur bija problēmas ar naudām/algām..
bet patiesībā, kolektīvs foršs, birojs foršs... bet ja nedarīsi to, ko no tevis gaida...........
vari nesmieties, tieši to arī tas nozīmē.
ja tevi pieņems darbā, ka reklāmas menedžeri un nepiepildīsi žurnālu ar pietiekamu skaitu reklāmas un neizpildīsi savu pārdošanas plānu... nu tad neesi tur nevienam vajadzīgs. Jo žurnāls nepelna no mazumtirdzniecības bet tikai un vienīgi no reklāmdevējiem!
nu darbiniekiem tur netiek žēlots. kamēr es strādāju, katru mēnesi kāpa alga. Es gan nestrādāju ar reklāmu, bet organizēju un koordinēju. Reklāmistiem labu laiku atpakaļ bija cietā kaut kāda minimālā.. un plus %. Nezinu vai cietā ir joprojām...
Arī algas gandrīz vienmēr bija laikā.
Principā, ja esi reklāmists, iesaku. Labs darba devējs.
Jebkurš žurnāls pelna no reklāmdevējiem. :-P
Arī es aptuveni pirms 10min aizsūtiju uz šo savu CV,nu redzēsim,kaut gan jau tagad zinu,ka man nekas tur nespīd. Tāda sajūta,ka manā galā šobrīd vispār tāds "melnais caurums". :-D