Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

no rižīgas uz blondu

Reitings 184
Reģ: 11.01.2010

hey.

man bija mati krāsoti šķipsnās. Aizgāju pie friziera, teicu,ka gribu visus blondus,lai nav krāsaini,bet vienmērīgi.

Šī man sākumā nokrāsoja saknes un tas galus, izmazgāja un esmu šokā :D :D :D bija rižīgas saknes ,moins... es tagad gribu nokrāsot NORMĀLUS blondus matus!

kur krāsa ir laba veikalos un man meklēt izteikti gaišu vai kādu? :)

paldies jau iepriekš!

23.02.2011 21:34 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
:-D Blonda nesanāks. Krāso uz brūnu.
23.02.2011 21:54 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Pirmkārt jau-Tev vajadzīgs balinātājs, nevis krāsa. Un ar to toni-es arī šaubos,ka sanāks, varbūt ar divām, jā, bet vai ar vienu? Mēģināt jau var :-D
Bet nu,ja vajag tiešām balināt iedēdušos vai tumšu krāsu, tad es pērku krievu senos balinātājus, tiesa, stipri pēc vella.
23.02.2011 21:58 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Man, savukārt, bija tāda situācija, ka friziere nolēma izmēģināt divkāršo krāsojumu- balinātas šķipsnas un pārējos matus krāsoja blondus, kā rezultātā mati ieguva dzeltenu nokrāsu. Protams, ka šāds rezultāts mani neapmierināja, turklāt nepiestāvēja, tāpēc nokrāsoju brūnus. Mēnešus četrus jau esmu brunete un beidzot sāk iepatikties :-)
23.02.2011 22:16 |

Reitings 123
Reģ: 25.05.2009
man visu laiku tiek krāsoti blondi mati, platīna toņos, bet mati visu laiku paliek stipri DZELTENI, t;am kurām ir sī prblema izmēģiniet frizieru servisā, manuprāt pat tgad vēl ir atlaides šampūniem speciālajiem..matiem pēc pirmās un otrās mazgāšanas reizes jau pavisam pazuda dzeltenums...tagad viegli zeltīti viņi, precīzāk LAKME šampūns sudrabotā pudelē, 300 ml 3,50ls (vecā cena 5,90ls) un 1000ml (viens litrs) maksā 5,94ls (vecā cena 11,80ls)....manuprāt ļti izdevīgi...nopirku litru tagad tikai ar to mazgāju viss rižais dzeltenusm pazuda. :D:D
nereklamēju, vienkārši rekomendēju. :D:D
23.02.2011 22:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits