krāpšana - kā uzzinājāt?

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes :)

Nav no pozitīvākajām tēmām, tomēr vakar aizdomājos par to, kā sieviete uzzina, ka viņa tiek/ir tikusi krāpta? (vairāk jūsu piemērus lūdzu, nevis minējumus :) )

Ja šāda tēma ir bijusi - sorry, vnk parasti visi runā par to kā noskaidrot, ka krāpj un vai piedot krāpšanu...

23.02.2011 19:02 |

Reitings 3022
Bija čujs, tāpēc parakņājos viņa vieglprātīgi pamestajā telefonā :D Laikam domāja, ka es tik naiva, ka nekas tāds man prātā neienāks.
24.02.2011 14:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tas piemers par divam meitenem.
intelekta zina abas vienadas.

ewaaa, par zekbiksem un matiem. viens ir tas, ka apgerbu nevar atlauties. bet otrs ir nevizigums pret sevi. man liekas, ka ta ir vistiraka cuciba matus ta nolaist. ja reiz krasu vareja atlauties nopirkt un nokrasot, tad ar saknes jakraso.

interesanti jums te stasti.
bet parsvara var izsecinat, ka modernas tehnologijas, nejausibas un izpalidzigi cilveki ir tie lielakie atmaskotaji. :-D ;-)
25.02.2011 03:44 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
Lasot, prātā atausa šis citāts "Greizsirdība ir tad, kad Tev rodas aizdomas par to, ka neesi vienīgais, kurš krāpj otru..."

25.02.2011 10:33 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
No sajūtām jau nevar tik viegli izbēgt, ja vien akli griež muguru un negrib to visu redzēt..
25.02.2011 11:06 |

Reitings 138
Netīšam - aizbrauc pie viņa ciemos un parasti lietoju otru portatīvo datoru, ko viņš pats nekad nelieto un kad grasījos ielogoties draugos. lv ieraudzīju, ka epastu sarakstā ir kaut kas jauns. Epasts sākās ar meitenes vārdu. Pie tam viņam draugos meitene ar šādu vārdu bija tikai viena un nesen apstiprināta. Tad nu veicu izmeklēšanu un atklāju visu par ko baidījos. Pats pēc tam atzinās. 'Bija reiz arī gadījums, kad sāku satikties ar puisi un viņš ļoti slikti meloja un es uzzināju, ka viņam jau ilgus gadus ir draudzene - viņam nāca sms un katreiz viņš teica, ka tās sūta priekšnieks, pie viņam mājās bija rozā vannas halāts, ko viņš teica, ka tā esot prikolīga dāvana no draugiem, bet kad palūdzu reiz vienā vakarā to uzvilk, lai aizietu līdz toletei - viņš pateica, ka nekādā gadijumā. Nu bija visādi dīvaini sīkumi. :D
25.02.2011 11:23 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Nu ko var ņemties ar tām saknēm? Man mati ļoti ātri aug, un es nevaru skraidīt ik pa divām nedēļām pie friziera viņus krāsot, tapē eju reizi mēnesī!Drogu krāsas kā sugu neciešu!Gan jau kādā trešajā nedēlā mani šitā pat kāda noliek, ka es nolaidusies un nekopju sevi :-D :-D :-D

Bet par krāpšanu- vai nu neesmu krāpta, vai arī labi mācējuši slēpt!! ;-)
25.02.2011 11:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits