krāpšana - kā uzzinājāt?

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes :)

Nav no pozitīvākajām tēmām, tomēr vakar aizdomājos par to, kā sieviete uzzina, ka viņa tiek/ir tikusi krāpta? (vairāk jūsu piemērus lūdzu, nevis minējumus :) )

Ja šāda tēma ir bijusi - sorry, vnk parasti visi runā par to kā noskaidrot, ka krāpj un vai piedot krāpšanu...

23.02.2011 19:02 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Agucītis
Nu tieši tāpēc jau nav piekrišana tām pārcacotajām meitenēm- viņas rūpējas tikai par ārējos skaistumu un acīm redzot, tu esi viena no viņām. Jo pretējā gadījumā tu nešokētos par to, ka nekoptākajai meitenei ir lielāka piekrišana nekā koptajai.
Jā, sakopts cilvēks ir estētiski baudāms, bet ko dod skaista āriene, ja galvā zāģu skaidas.
Tavā piemērā par tām divām dāmām- ļoti iespējams, ka tā nekoptākā ir interesantāka iekšēji.
23.02.2011 21:05 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es par to vispār neķeru kreņķi, neesmu greizsirdīga, turklāt, es ne tikai pa ielu iet, bet arī ēst mēdzu ar dažādiem cilvēkiem un sabučoties satiekoties, man tā ir norma, bet par krāpšanu - es jūtos brīva un savai otrai pusītei arī neliedzu.
23.02.2011 21:08 |

Reitings 257
es savējo pieķēru, atrodot viņa saraksti ar to džusi caur skyp. Un es tiešām nerakņājos pa pc..vnk viņš bija aizmirsis portatīvajā iziet no skyp, a es pc paņēmu uz skolu, sēžu lekcijā un šī raksta..tas bij vnkk.. (e)
Mājās vakarā bij tracis...
23.02.2011 22:16 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Biju ārpus LV, naktī vēl sazvanījāmies un viss bija ok, nakamaja dienā vnk draudzenei uzjautāju, kā beidzās ballīte, tad pateica, tad, protams, vel cilvēki apstiprināja, pirms vainot un lamāt pārliecinajos par faktiem, kā arī viņam tieši pajautaju, vai tiešam skūpstījāsar to meiteni, sākuma noliedza, pēc tam, ka saprata, ka nav kur sprukt un dzerums izgāja, notika n-tās garās sarunas.

Piedevu, tieši šodien par to ieminejamies, par to, ka aizmirsusi to joprojam neesmu.

Es nezinu kādam idiotam jābūt, lai kraptu atrodoties vienā vai blakus telpa nedomāju, ka tādi gadījumi ir bieži sastopami. Biežāk jau nodod skype un sms,protams, dr.lv arī!
23.02.2011 22:25 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Āaaa un tagad ilgi gaidītā sensācija. Domāju vai rakstīt, bet nu ļaušu pašausmināties. Krāpta esmu vairākkārt, bet vienreiz ar citu vīrieti. Tas gan bija grūtāk sagremojams.
23.02.2011 22:51 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Gandrīz svētā, a kā tu uzzināju, ka ar veci? Tas ir interesanti!
23.02.2011 22:58 |

Reitings 553
pirmoreizi pastaastija pusiha draugs ar kuru pirms tam draudzeejaamies. laikam aiz greizsirdibas vai atriebiibas,bet labi vien bija - puisis neko nenoliedza izskastija visu kaa bija, taa bija 1x un ilgi domaaju piedot vai nee.

citaa reizee tas bija vietaa kur izkalidejos ljoti biezhi - apkart pilns ar pazistamiem cilveekiem,druadzene pastaastija. bet vinsh esot gaajis uz to,jo-muusu atiecibas tachu jau bija neizturamas! vinjam ta meitene patika un vinjsh zinaja ka es to uzinashu uzreiz.
23.02.2011 23:03 |

Reitings 800
Mums jau viss vija beidzies. Kontaktu vēl uzturējām (ne fizisku) un sanāca tāda atklātāka saruna. Es biju šokā. Man bija kādi 19. varbūt. Ilgi skatījos uz visiem ar aizdomām. Nekas nav pret biseksuāļiem, bet nu nē, man uzreiz skats priekšā. Iu.
23.02.2011 23:04 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
haha, es te par tiem matiem- reiz manai draudzenei bija blondi mati, bet viņai viņi bij līdz pleciem. un tad vnk omg, jo viņa viņus nekrāsoja- puse brūni, puse blondi.tad vienai manai draudzenei apnika un dzimšanas dienā viena no dāvanām bija blondā matu krāsa. :D

tagadējais man pats pateica, ka ir nokrāpis. Tiesa, tas bija 1. reizi, tāpēc piedevu. Es arī esmu krāpusi, viņš zin par to, bet nu tas bijis dzērumā un viņš ir piedevis. :) tagad dzīvojam bez krāpšanas un viss ir labi. :D

bet nu ex attiecībās pamanīju, ka kad ar mums visiem (bariņā) ir viena meitene, tad viņš beidz mani bucināt un ucināt un īpaši nepievērš man uzmanību. Beigās izrādījās, ka toč krāp, lai gan man bija pilnīgi vienalga- attiecības nebija nekādas labās. un zināju, ka pēc nedēļas viņš brauks prom uz ārvalstīm.
23.02.2011 23:47 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
ā, un vēl gribēju piemetināt, ka tā meitene tāpat tos matus nenokrāsoja, tikai pēc kāda mēneša. Laikam patika :-D
23.02.2011 23:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gandriz sveta-ja -viena lieta,ka tev pasaka...otra lieta,kad redzi pati!!!Ta ir liela starpiba!!!Man liekas , ja pasaka ,un negribam ticet,tad to partaisam sev par labu-vai nu tiesam ta bija...teicejs parspile ?!!!Tada gara.... |-) !Ja redzam pasas ,tad noteikti ir tiesam reakcija -viss skidraks par dienu!!! :-O
24.02.2011 00:00 |

Reitings 418
Man nostraadaaja sestais praats,vaardu sakot bija aizdomas,pat zinaaju to meiteni,vienreiz vinsh dikti aizkaveejaas,bet kad atbrauca es vinjam prasiiju,kur biji,vinsh- maajaas.. uzreiz peec tam saka,iedod cigaretes paaris,es vinjam kaa sviedu ar glaazi ,kas bija rokaas,traapiija vinja mashiinai.
Es sapratu peec taa,ka vinsh nekad neatbrauc no savaam maajaam bez cigareteem,turklaat smarzhojoshs peec alko. vinsh aizbrauca,bet es aizgaaju pie taas meichas un vinja atzinaas,pat "jauku " video paraadiija.cik vinjiem bijis jautri...
24.02.2011 00:07 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
zinu, ka sieviete to jūt :D vienīgais, bieži vien vīrietis viņu pārliecina, ka viņa kļūdās, vai arī pati netic sev... zinu sievieti, kuru krāpj, viņa regulāri rīko skandālus, kad viņš vēlu atnāk mājās... pats labākais, ka skandāls tieši par to - ka viņš iespējams krāpj, bet pati viņa sev netic :D muļķe, ko lai saka...
24.02.2011 01:38 |

Reitings 1565
Izlasot īsziņas, uzlaužot draugiem.lv. Paldies Dievam, dzīvajā neesmu pieķērusi. :-D
24.02.2011 01:59 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Pats atzinās..
Drausmīga sajūta.
24.02.2011 02:02 |

Reitings 66
Es to pati savām acīm redzēju.
Nācu mājās no skolas, pusceļā skatos, drauga mašīna, ieskatos uzmanīgāk, viņš tur bučojas ar citu. (e)
Vēl ir bijis, kad draugi pasaka, ko redzējuši.
bet abas reizes jau pirms tam esmu jutusi, ka nav labi, mainās cilvēka attieksme. (t)
24.02.2011 02:07 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Emanuellei taisnība..
tajā laikā man jau likās, ka baigā mīlestība(ar to, kurš mani krāpa), vienā saulainā jūnija dienā(12.datumā :D ) stāvu veikalā pie kases, maksāju par sulu un ienāk 'manējais' ar savu brūti.. jopcikiņ.. es domāju, ka man sirds pa muti izkāps, visa pasaule sagriezās, klape aizgāja ciet.. samaksāju un izskrēju no veikala. tajā laikā mēs itkā bijām pārtraukuši attiecības, bet tajā laikā mēs visu laiku šķīrāmies un bijām kopā un tā visu laiku..
Tagad sev tādu dzīvi nespētu iedomāties, drausmas! (s)
Bet tas bija tik sen :D
tad neko nesapratu no dzīves, attiecībām utt..

Par ataugušām saknēm.. neuztveriet to tik asi.. es jau nesaku, ka tās meitenes baigi neglītās utt. vienkārši tas ir mans viedoklis, MANA gaume - man patīk papētīt meitenes, kāda saģērbusies utt.. bet tas nav estētiski
24.02.2011 02:12 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tak sen jau skaidrs,ka visa tā pucēšanās ir priekš.. nē, ne kaķiem :D bet citām sievietēm! Viņi redz savādāk.Piemēram mēs redzam nesaskaņotu somu ar kurpēm un vemodīgu modeli,bet vīrietis padomās, cik sievišķīgi izceļ kājas šīs vecmodīgās tupeles.Vīriešiem auto lielums, sievietēm-garderobes. punkts un āmen, un neviena mani nepārliecinās,ka pucējas sev.

Par krāpšanu.Neesmu krāpta vai arī to nezinu.
24.02.2011 02:25 |

Reitings 800
Emmanuelle, es laikam tā samudžināju, ka pārprati daļēji. Es pati savām acīm neieraudzīju. Viņš pateica, kad bijām jau pašķīrušies. Man dzīva iztēle, tāpēc iedomājos to skatu visu laiku, kā tas varētu notikt stap viņu un vēl kādu vīrieti un man zosāda metās. Kā jau teicu, pret visām sexuālajām minoritātēm izturos ar cieņu. Bet svarīgi, lai tas neskar mani. Kā jau teicu, biju vēl naiva un tad fakts pats par sevi bija pamatīgs šoks.

Bet jebkurā gadījumā Tev ir taisnība par to ,ka ,ja redz savām acīm, tad ir kā ar bomi pa galvu. Un grūtāk pēc tam dzīvot, jo visos redz to iespēju, ka melos un krāps. Bet ar gadiem jau prāts nomaina emocijas. Tad nāk smiekliņš par tām histērijām.
24.02.2011 02:40 |

Reitings 120
Ja, to var sajust - jo puisa uzvediba mainas! Visas lietas, kas ieprieks patika, noteikti tad sak besit (kad krapj) utt. Pati uzzinaju, jo e-pasta izlasiju super forsu vestuli skolas biedrenei, par to, ka doma par vinju, bet nevarot no manis izskirties! :) Padzivojam atseviski, tad piedevu, bet rezultats - pec 8 gadiem tomer izskiramies! Laikam ta bija paredzets!
24.02.2011 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits