sveikas! :) lai pagarinātu e-talonu pietiek ar to,ka uz studenta apliecības ir tā uzlīmīte vai varbūt no Studentu Servisa arī šoreiz jāizņem tā izziņa un tad ir jāiet pagarināt?vai tas kaut ko maksā? :) paldies ;)
Hirro, man bija tā, ka 01.03. beidzās studentu apliecības termiņš un līdz ar to arī e-talonam tā atlaide lkm. Pagarināju apliecību un pēc tam e-talonu. :-) Ja tas bija tas, ko jautāji. :-D
E-talonu vajag pagarināt. Man parasti bija 0,25 Ls par braukšanu, bet aizvakar Narvesenā par 1 braucienu paprasīja 0,50Ls.
P.S. piektdien pie autoostas jau bija rinda. :-/
Mjā.
Bet kkā jocīgi, citi kursabiedri teica, ka esot arī izstāvējuši to garo rindu un beigās aplauzušies, jo ir pateikts, ka viņiem viss tur ir kārtībā, ka nav jāparina. :D
Bet nu laikam jau būs jāiet.
Hirro - tādā gadījumā es tev iesaku vienkārši pieiet kkur piem pie operas ir tā būdiņa, iedod viņai etalonu un palūdz lai pasaka, līdz kuram derīgs tev ir :)
tad nebūs jāstāv rindā par velti, ja gadījumā, nav vajadzības :)
Jā, šodien centrā bija vnk nežēlīga rinda pie tā klientu apkalpošanas biroja. Izdomāju labāk aizdoties uz to klientu centru, kas ir pie RS DEPO. Tur rindas vispār nebija.
E-talons jāpagarina tagad TIKAI tad, ja rudenī izveidojot/pagarinot e-talonu tika uzrādīta TIKAI studentu apliecība.
Ja rudenī uzrādījāt izziņu no Studentu Servisa, tad e-talons jāpagarina TIKAI oktobrī!
;-)
Tāpēc nebrīnaties, ka dažām atlaidīte nostrādā, bet citām nē! :-D
(t) sviests, tagad speciāli jābrauc k kur pagarināt... Kāpēc tad uzreiz netika teikts, lai pagarina ar skolas izziņu un tad nebūs 2x gadā jāčakarējas (t)