Nav jau slikti , bet tomēr.

Reitings 577
Reģ: 29.01.2009

Labrīt :) palasīju to tēmu par rūpēšanos par savu veselību un sāku domāt par to ka dzīvot veselīgi tomēr neļauj izbaudīt dzīvi tā riktīgi.Nesaku jau ka ir jādara viss sliktais un kaitīgais bet tomēr bez tā kaut kas pietrūkst vis maz man.

Nevaru iedomāties savu dienu sākoties ar skriešanu parkā , vitamīnu saujas iedzeršanu,superveselīgām brokastīm.Katru dienu kaloriju skaitīšana un atteikšanās no tā kas tiešām garšo tikai tāpēc ka nav veselīgi.Ballīti bez alko tikai tāpēc ka dzert ir kaitīgi.Pīpēt man patīk kaut vai tikai tāpēc ka patīk process tāpēc arī no tā neatsakos.

Nu un tā var turpināt un turpināt...

Beigās sanāk katra diena pēc plāna un tā visa dzīve .

Pašai labāk patīk dzīvot dzīvi nedomājot par to ko man nodara katrs kaitīgais ieradums , jo tas man vairāk vai mazāk sagādā prieku.Kafija un cigarete no rīta ,garšīgas pusdienas un pat paģiras var būt foršas jo vakar taču bija laba ballīte.

21.02.2011 17:44 |

Reitings 209
Reģ: 07.06.2010
Piekrītu komentāram, ka nevajag ieslīgt galējībās.
Manis nosauktās lietas iepriekšējā tēmā es neuzskatu par veselības fanātismu. Smēķēšanas un alkohola trūkums manā dzīvesveidā nekad nav traucējis man izbaudīt dzīvi (dūmu smaku matos un piedzeršanos nekad neesmu uzskatījusi par dzīves baudīšanu). Tieši pretēji - es varu darīt lietas, ko vienmēr esmu gribējusi. Tas pats ir ar uzturu un fiziskām aktivitātēm. Sava dzīvesveida dēļ es nekad nesmu jutusies ierobežota vai spiesta no kā atteikties. Es zinu, kas man liek justies labi un netaisos mainīt sevi, lai iekļautos kāda uzstādītajās dzīves baudīšanas normās.
21.02.2011 19:43 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
es daru visu kaa gribu. bet man paveicies, ka veseliigs eediens man garshi daudz labaak nekaa neveseliigs - par eedienu man nav jaapiedomaa. sportot man arii ljoti ljoti patiik, bet nevis iet uz sporta zaaleem un dariit visu peec kaut kaada plaana, bet kad sagribaas, braucu ar riteni, dazhreiz paskrienu, speeleeju tenisu. sanaak kaadas 4reizes nedeeljaa. vieniigaa lieta, ko es daru ljoti neveseliigi ir biezhaa balleeshanaas, kur bez alkohola neiztikt, un smeekjeeju es ikdienaa.

neesmu sveerusies jau 2 gadus, un nemaz negribu. jaadara kaa kjermenis veelas, nevis peec kaut kaada kaloriju skaita
21.02.2011 19:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits