Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

AK

Reitings 104
Reģ: 16.11.2010

Ok, tātad, es vienā citā sadaļā-par veselību, ievietoju rakstu par cikla sviestošanos, bet tagad es aizdomājos, par to cikla sviestošanos manā gadījumā.

Ja es avārijas kontracepciju dzēru oktobrī, tā beigās, vai var tā būt, ka mana cikla sviestošanās [pagarināšanās] varētu vēl aizvien būt AK sekas?

Teiksim tā, ka tas cikls nobrūk periodiski, jo iepriekš vienu mēnesi man MR bija pa parastajiem datumiem, bet pagājušmēnes un šomenēs man atkal kkas nobrūk.

Tātad, novembris [pagarinājās cikls], decembris[bija pa vecam], janvāris[pagarinājās], un februāris [atkal pagarinās]

tāda shēma varētu būt? ka vienu mēnesi itkā atgriežas vecajās sliedēs un atkal nobrūk?

21.02.2011 01:13 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Varētu jau būt viss,bet domāju,ka prātrīgāk lūgt palīdzību ginekologam. Mēs jau šeit neesam visas ārstes ;-)
21.02.2011 01:46 |

10 gadi
Reitings 7806
Reģ: 29.01.2009
šaubos
21.02.2011 02:05 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
AK ir ļoti stipras, tiešām-ļoti. Tādēļ jau saka-avārijas kontracepcija. Un, jā, tas var atsāt paliekošas sekas. Man,piemēram, kopš AK mr ir tādas, ka pa griestiem varu staigāt, bet pirms tam-nesāpēja vispār.
Bet nu Tu gan pie ginekologa aiziej un pārbaudies-ja nu kas cits tomēr pie vainas.
21.02.2011 02:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits