Kaadas jums ir bijushas attieciibas pedeejo 3gadu laikaa...?Cik reiz skjiirushaas?Cik reiz krapushas, vai domajushas to dariit? Vai cik daudz jums bijushas attieciibas...veiksmigas neveiksmiigas...? Utt. .. ;)
Šogad būs tieši trīs gadi kopā (l)
Gājis visādi, sākums nebija nemaz rožains! Bet tagad esmu apmierināta, pārliecināta un ar cerībām pilnu skatienu, ka viss iecerētais izdosies :-)
Izšķīros no bijušā un sagāju kopā ar savu mīļumu.Joprojām esmu kopā un šajā vasarā būs 2 gadi jau.Neesmu krāpusi un Domas par krāpšanu vispār nav bijušas.
šo 3 gadu laikā izšķiros ar X pēc 2 gadu attiecībām, pēc nedēļas!! iepazinos ar Y -draudzējos atkal 2 gadus :-D diemžēl arī ar Y izšķīros.. tagad 3 mēnešus esmu viena, grūti 8-) sen neesmu tik ilgi bijusi viena, bet nesen uzrāvos uz viena babņika,fu gandrīz jau iemīlējos :-D labi ka laicīgi sapratu..
pirmsa nu jau vairāk kā 3 gadiem sākās manas pašreizējās attiecības. Dzīvošana kopā, padzīvošana atsevišķi 3 mēnešus, kamēr draugs bija ārzemēs, tad pārvakšanās prom uz citu valsti nu jau kopīgi, saderināšanās... Nē, krāpšana nav mūsu plānos, kaut kā neprasās!
Vairāk kā 3 gadus esmu kopā ar savu mīļoto.
Sākumā gāja gan visādi, diezgan traki pat, jo mūs šķira attālums, viņš man diezgan greizsirdīgs un tad visu ko sadomājās, bet tam nebija nekāda iemesla, jo nekad neesmu domājusi par krāpšanu un zinu, ka viņš arī to nedarīs. Vairāk kā 2 gadus dzīvojam kopā un kopš tā laika viss ir labi. :-)
hmm, taa kaa ar saveejo esmu kopaa nedaudz vairaak kaa 2gadi, tad sho 2gadu laiku laikaa nekaadas kraapshanas nav bijis un domu par to ar ne, pirms satiku saveejo bija man dazjas nenopietnas attieciibas iekljaujoties tajos peedeejos 3gados :-)
pirms gada izbeidzu 5 gadus ilgās attiecības ar savu ex. un tad satiku savu lielisko, kurš ir gluži kā tevis aprakstūitais ideālais vīrietis, tikai arī tajā jomā ir ļoti varošs un gribošs :D
ah, nekad mūžā neesmu nevienu krāpusi un pat domājusi par to, arī mani neviens nav krāpis. pašreizējās ir ļoti ļoti veiksmīgas un abi skatāmies viens uz otru kā uz nākamo lauleni. tā kā, nevar būt nekas ideālāks par to (l)
Neskaitīšu visus tos, kas ticēja, ka mums ir attiecības, bet mani par to nebrīdināja. Esmu paspējusi izšķirties ar 2 cilvēkiem, ar kuriem tikos vairākus gadus. Esmu neskaitāmas reizes arī salabusi ar viņiem, atjaunojot attiecības, bet rezultāts ir tāds, ka šodien esmu brīva no attiecībām. Krāpusi vīriešus neesmu, ja vien randiņi ar citiem arī neskaitās krāpšana.
Uzpūtene - esi izaugusi līdz brīdim, kad Tev vairs neaizrāda! :D :D Bet vispār es jau sen prātoju - kurā brīdī beidzas tikšanās un sākas randiņš?! :D Kas ir tas rādītājs, ka ir randiņš, nevis vienkārši tikšanās?! :D :D