Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

klikš

Reitings 161
Reģ: 23.06.2010

Ahh nu. Sēžu viena ar vinčiku un cenšos tikt galā ar savām domām. Nu nespēju. (t)

Tātad, man ir ļoti labs draugs. Tā nu sanāca, ka pirms ~ gada atzinās, ka vēlētos kaut ko vairāk ar mani, bet es tiešām nespēju iedomāties būt kopā ar viņu vairāk par labiem draugiem. Ne jau tāpēc, ka viņš nav manā gaumē utt, viņš ir ļoti simpātiks, raksturs arī labs - visumā ļoti sakarīgs cilvēks, vienkārši viņš man bija tikai lielisks draugs. Domāju, ka pārtraukšu draudzību, lai viņu nesāpinātu, bet tā nu viss iegrozījās, ka pārrunājām visu un palikām par labiem draugiem. Bet pirms nedēļas ar viņu runājos, nu kā jau parasti, un viss.. klikš. Es netieku vaļā no domas, ka man viņš patīk kā vīrietis, ka varētu gan pamēgināt ar viņu kaut ko vairāk. Nu nafig tā? Es nesaprotu, kas noticis, ka tā pēkšņi manī iestājas klikšķis?? Lieki piebilst, ka gan es, gan viņš esam aizņemti.

19.02.2011 02:04 |

Reitings 161
Par ātru nospiedu enter. :-D
Tātad - zinu, ka izvēli manā vietā neviens neizdarīs, bet.. es mēģinu saprast kāpēc tā? Varbūt jums ir kāda līdzīga pieredze, kad tā pēkšņi uz labu draugu skataties savādāk?
19.02.2011 02:07 |

Reitings 1020
Reģ: 29.01.2009
mans kādreizējais labais draugs nu jau ir mans draugs 9 mēnešus. un man tas klikšķis vilkās 2 mēnešus. attieksme mainījās no tā, kā viņš centās, kā mēs nokļuvām pavisam citā vidē.. vienkārši ieraudzīju citu viņa šķautni, kas pievilka. un nepretojos.
19.02.2011 02:21 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Amora bulta nešķiro - aizņemts vai brīvs :-D
19.02.2011 02:23 |

Reitings 190
Reģ: 18.04.2010
es saku tādām attiecībām-nē paldies ! jo pēc attiecību izjukšanas nācies nožēlot, ka pazaudēts labs draugs, kurš iespējams būtu bijis blakus atlikušo dzīves laiku...nu kkā tā! Es Tā skatos uz šādām draudzību pārtapšanām par kko vairk :) ! Bet tomēr, kas neriskē nevinnē ;) un iespējams,ka vnk draugs ir tas īstais !
19.02.2011 02:25 |

Reitings 1020
man tā bija pirmoreiz, ka tik ļoti pakāpeniski sagāju ar kādu kopā un man patika, jo es to cilvēku jau pazinu, bija vieglāk veidot savstarpējo saikni, jo tās pamats jau pastāvēja. izkrita visi taureņi, bet bija tāda laba stabilitāte :)
19.02.2011 02:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vnm esm zinajusi, ka starp virieti un siev tik pat ka plika draudziba nav iespejama.

ja tev vins ta loti patik,tad tomer rikojies, jo tas ir netaisni pret tam 2. pusitem.
19.02.2011 02:37 |

Reitings 5709
Jā, man tā ir bijis. Jāsaka, ka man lielākā daļa attiecību sākas tieši no it kā nevainīgas draudzības.
Ar vienu vīrieti bija tā ļoti, ļoti izteikti, jo, lai gan mums bija neliela kopīga vēsture, es nekad nebiju iedomājusies, ka varētu būt ar viņu kopā... Bet bieži gājām izklaidēties kopā, braucām uz jūru, staigājām pa veikaliem, sēdējām parkos... bet kā draugi, jo viņš bija aizņemts. Tad kādu vakaru sēdējām pie viņa, arī ar vīnu un runājām... un pārgulējām. Jā, viņam bija nopietnas attiecības, bet mums tā sanāca. Pēc laika viņš izšķīrās un piedāvāja mums būt kopā. Es nepiekritu. Šķita, ka mūsu attiecību šarms ir zudis...
Tagad viņš jau sen dzīvo ārzemēs un, laiku pa laikam atbraucot uz Rīgu un satiekoties, es domāju, vai tik nepieļāvu kļūdu toreiz...

Tas tā - ar domu, ka, nepamēģinot, neuzzināsi....
19.02.2011 02:44 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Salome
Kāpēc kļūdu? :-/
19.02.2011 02:46 |

Reitings 161
Goda vārds, ienīstu šādas dilemmas. Negribu tagad šķirties no drauga, ja nu tā ir tikai mirkļa iegriba, ka man patīk otrs? Tagad noteicu termiņu vēl nedēļu un paskatīties, ko jūtu un tad domāt vai ir vērts runāt ar draugu. Šī visa situācija konkrēti grauj mani, vienmēr esmu zinājusi kā rīkoties, zinājusi ko gribu, bet tagad vienkārši uz pauzes esmu.
19.02.2011 02:58 |

Reitings 289
Reģ: 15.09.2010
Tolaik man bija ļoti labs draugs un mīļotais. Draugs zināja par mīļoto, bet mīļotais par draugu nezināja. Es kaut kā domāju, ka attiecības starp vīrieti un sievieti var būt arī labāko draugu attiecības. Bet izveidojās kaut kā sarežģīti, ka abi ar labo draugu ieskatījāmies viens otrā, bet tajā pašā laikā man nebija izgaisušas jūtas pret mīļoto. VIss beidzās ar to, ka ļoti labās draugu attiecības ar draugu izjuka. Kaut kā tagad pat aizdomājos un apraudājos, ka esmu no savas dzīves pazaudējusi savu labāko draugu. Tādu vairs neiegūt, jo tādi labākie draugi nemētājās pa pasauli. :'-( Tagad man ir tikai super mīļotais, ar kuru tomēr nevar dalīties visā un tas viss kaut kā krājas, krājas, krājas un krājas... :-(
19.02.2011 03:19 |

Reitings 83
Reģ: 27.10.2010
ka saka..pienak bridis kad ir klikskis un tu atrodi savu cilveku..un neko tur darit..

tu atkal saprati ka tas ir tavs cilveks..

ja zini lidz galam ka tiesam gribi vinu un ir tavs..cinies..:)
19.02.2011 04:06 |

Reitings 83
Reģ: 27.10.2010
un man liekas ka no dillemas gruti dzive izvairities vispar..

parsvara jau vienmer laikam tomer jaiziet uz risku..bus vai nebus...

otrkart...tev ir jasaprot vai tiesam lidz galam mili savu tagadejo..jo ja ir kaut kadas jutas pret kadu citu..tad varbut tagadejais nemaz nav istais..
19.02.2011 04:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits