nu ja godigi es ilgu laiku nesapratu kas ar mani notiek... paradijas galvas sapes,asas sapes krutis,galvu reobonji un trices... beigas saka parvesrties viss trakak un neciesamak... lidz neistureju un devos pie arsta domajot ka driz gals klat,kur man so te noteica... man ir loti lielas un patstavigas problemas ar puisi,plus vel vinjs neizprot manas lekmes un nemegina mani mierinat vai izdarit ta lai lekmes nerastos,jo pie katra uzstraukuma liekas ka kritisu gar zemi un nekad vairs nepiecelsos... sausmigi mainas sirdsdarbiba un tiesam es vismaz personigi nevaru to kontrolet,lai ka to gribetu... ja ieteiksies pamest puisi,tad es to nevaru izdarit,rokas necelas... meginu rast risinajumus un kko darit... lietoju kadu laiku antidepresantus kurus man bija ieteicis arsts,isti nepalidzeja,tik mazliet nomierinaja lidz nakamreiz lekme atkal bija klat,soreiz jau vienkarsi skatoties tv vienatne,gulot gulta un ne par ko nedomajot! bet lai nu ka... izskatas ka daudzi sminjaa par so te visu... paldies,es tik meginaju uzzinat ka cinities ar lekmem un simptomiem.. ka to visu mazinat...