Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Māsas intrigas ģimenē.

Reitings 2
Reģ: 18.02.2011

šodien aptvēru, kas notiek manā ģimenē,un, kas vienmēr ir noticis, dzirdot manu vecāku sarunu pa telefonu ar manu māsu.

Pirmaā reakcija bija šoks,kā ''bērns''(26) var noskaņot vecākus un citus apkārtējos, un likt viņiem domāt pēc stabules. šoks ka var būt tāds cilvēks-mana māsa.Tagad saprotu,no kurienes nāk nesaprotamā nojauta,ka kaut kas vecāku attieksmē nav tīrs.

Tagad atklāt patiesību, kas aiz tā slēpjas ir graujoša pieredze. Jo manas māsas intrigas sniedzas pāri mūsu ģimenes slieksnim, tālāk rados, ģimenes draugos.Viņa vienmēr ir strādājusi par manu p.r tikai nevis spodrinot manu tēlu bet meistarīgi veidojot to kroplīgu. Tas ir tāds absurds un šoks, ka to ir grūti aptvert.

Ir nereāli cīnīties tagad ar sekām..vēlos vienkārši aizbraukt tālu prom uz citu valsti un nekad neatgriesties.

18.02.2011 04:39 |

Reitings 2
Reģ: 18.02.2011
Atvainojos, ja ir grūti saprast.
Vai kāda no jums ir piedzējusi ko līdzīgu un kā jūs rīkojāties?
18.02.2011 04:44 |

Reitings 68
Reģ: 16.10.2009
pēc rakstītā nevar saprast ko tik šausmīgu izdarīja, ka tas sniedzas jau pāri radiem...
18.02.2011 05:15 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Tieši tā. Turklāt, itsevišķi nevaru saprast, kas tad tik traks ir sastāstāms par otru cilvēku, lai būtu jālaižas uz ārzemēm. Turklāt jālaižas no visiem radiem, kas it kā parasti mēdz būt tuvākie, saprotošakie, piedodošākie. Runā ar mammu, vai nu kas tev ir tuvākais, izstāsti savu versiju par ko nu tur iet runa. Man jau liekas, ka tu pārspīlē, lai kas arī būtu noticis. Ja nē - uzspļauj māsai, bet ne pārējai ģimenei. :-)
18.02.2011 05:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Soul-es saprotu, ka tev ir "nervi pilnigi karajas diedzina"-tapec tev loti gruti uzrakstit!!!Es saprotu ,ka tu esi nonakusi kautkada intriga,kur neesi vainiga,bet par tadu pataisita!!!Katram kadreiz dzive iestajas moments,kad nak tada ,ka apskaidriba,kad apkartejie neizturas pret tevi "pec nopelniem" utt.Ta ir loti riebiga sajuta-es ieteiktu meginat savest sevi kartiba-ignore,nedzirdi to, ko par tevi citi saka,ja ta nav taisniba!!!Vienkarsi ignore,jo pieradit ,ka ta nav ,kadreiz ir vienkarsi bezcerigi!!!
18.02.2011 05:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits