Kuros LV veikalos Tavuprāt ir normālas kvalitātes džinsi (respektīvi, tādi, kas pēc mēneša valkāšanas neizstiepjas ceļgalos, dibenā, utt.)? Lūgums neieteikt Guess, D&G, utml. :D
hm.. izklausās labi!
par sevi varu teikt, ka esmu viskautkur pirkusi, par visādām cenām. Bet nu nav tā īstā kvalitāte! :-/ Ja mērot veikalā varu knapi aiztaisīt pogu, tad pēc mēneša vai pusgada jau krīt nost no pakaļas! un tievēt es netievēju..
Lai gan ir dzirdētas arī negatīvas atsauksmes, man labi trāpijās montonā.
New yorkerā vieni galīgi garām, otri labi it kā, bet tomēr izstaipījās. Laikojot knapi ielīdu, tagad bez jostas krīt nost (t)
Nezinu kā ar to kvalitāti, noteikti 2 gadus valkāt nevar, bet es bieži mainu, bet džinsus pārsvarā pērku pull&bear, bershka, terranova, zara. cenās ap 15 Ls :)
Man ari lielakoties patik Mango dzinsi, bet mani visu laiku favoriti ir MissSixty (l) Zinu, ka dargi, bet uz atlaidem var dabut ari par normalam cenam.
Man vini kalpo jau divus gadus, velku gandriz vai katru dienu (citi vienkarsi pec sitiem neliekas tik erti), krasa ari mazgajoties nemainas. Ta ka, ja ir velme investet ilgakam periodam, iesaku sos! :)
Noteikti Bershka.
Pēdējās 3bikses esmu pirkusi tur...
nevarētu sūdzēties un maksā arī normāli..17,18,19 ls,protams ir arī dārgakas,be uz atlaidem var dabūt pat par 10 ls.. :-)
Crop town-man personīgi ta veikala bikses kaut kā neiet uz auguma,neder tā kā vajadzetu.
Man liekas, ka ar džinsiem bija tā, ka visi mazliet vaļīgāki kļūst, tāpēc pērkot jaunus, esot jāizvēlas tādi ļoti pieguļoši un tad nēsājot tie būs īstajā izmērā.
Es pati pērku džinsus, kur pagadās (pēc patīk/nepatīk principa) un ne vieniem nekad nav izstiepušies ceļgali vai dibens.
Pirku pirms gada apmēram,Klaipēdā. Šauri džinsi-vel joprojām kā nestaipās tā nestaipās-mazgā kā gribi,ne izbalē ne izstiepjas. (e) pie tam viņi bija lēti :D
Ļoti apmierina Terranovas džinsi, ilgi kalpo un saglabā savu formu. Neiesaku New yorkera džinsus, kas nežēlīgi izstaipās un normāli, pieguļoši ir tikai dažas srundas pēc mazgāšanas.
Bik boks.
Nopirku vienus džinsus un tik ļoti patika, ka nopirku vēl vienus tieši tādus pašus.
Tikai tāds knifs,ka sākumā viņi maksāja 60Ls, bet pēc tam 19.99Ls uz atlaidēm :-D