Skatījos vakar Ievas pārvērtības, un visu laiku šokējos par stilistēm, iedomības kalngals... labi es saprotu, ka viņas tur visu saprot, kas un kā labāk, bet dažbrīd tie komentāri bija konkrēti aizskaroši un neadekvāti.. un frizūra bija tāāāāāds murgs :-D kā jau tas frizieris teica- redzēs kāds man būs garastāvoklis, un acīmredzot tas nebija pārāk labs :-D :-D
Papildus jautājums :D
Veikalos ir jaunās pavasara kolekcijas jau? Gribu īsus, kuplus svārciņus, bet nevaru sagaidīt kad uz Rīgu aizbraukšu :D Ā un zeķes, kas pāri celim un ar baņķiku gribu. Redzēju senāk bik bokā, bet stulbas krāsas :D
Es pirmo reizi skatījos to raidījumu, un līdz beigām nenoskatījos... Stilistes kaut kādas kaulu kambares un neteikšu, ka viņām bija kkāds baigi superīgais apģērbs. Nolika sievietes garderobi līdz ar zemi...
Stulbs raidījums.
kādu laiku atpakaļ 1.reizi redzēju.
likās kkas šausmīgs.
toreiz bija 1na dūšīga stiliste un kkāds kaulains vecis.
man tiešām bija žēl sievietes, kuru viņi vnk PAMATĪGI nolika. bāc. nu kā tā var?? vai tad raidījuma veidotāji nesaprot, ka tas ir aizskaroši?
un jā- tagad vairāk neskatos. :D
Man besī, ka visos raidījumos piemin to, ka jāpērk dārgas drēbes, ka lētas nedrīkst. :D Nu blin, nesaprot, ka ne visi to var atļauties (e)
Man atnāktu skapi revidēt un pa visu LV paziņotu, ka man lētas drēbes, es viņām iespertu :D
Ar vienu aci paskatijos. Gala rezultats man patika, salidzinot ar to, kada ta sieviete bija pirms tam, izskatijas lieliski!
Es tikai noshokejos, ka Altmane ir taa izkamejusi. Nesmukaka palikusi. Kadreiz bija simpatiska meitene..
Rezultāts,man arī patika, apģērbu ziņā. bet tie mati :-O :-O :-O :-O ooouuu vnk briesmīgi...
Un vēl tie komentāri no stilistu puses, vienkārši aizskaroši lai neteiktu vairāk..
Man besī tā dalībnieku nolikšana.Tak ne jau visi ir biezie un var atļauties katru sezonu pēc modes brēcieniem visādas dārgās lupatas krutajos veikalos pirkt.
Nez, ari taja pasha "What not to wear" vaditaji neauklejas ar shova dalibniekiem.
Man shkjiet, ka cilveku tieshi vajag sapurinat, izvilkt no tas komforta zonas ar vecam jacinjam un paradit, ka var dzivot citadak, labak! Un to nevar darit taa utkji putji. Tur vajag skarbaku pieeju.