Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā?

Reitings 10
Reģ: 29.01.2009

Noteikti šeit ir daudz tādu tēmu, bet nekur neatradu.Esmu izmisumā un Jūs te mākat dot labus padomus.Esmu attiecībās ar puisi pusotru gadu. Dzirkstelīte ir nodzisusi, puisis saka, ka viņam garlaicīgi un, ka laikam viss jābeidz.Man jau, protams, vaļā laist negribās. Kā tad ir, kā, lai atkal atrod dzirkstelīti? Varbūt kādas lietas, ko pašas esat darījušas? Ceru, ka sapratāt, ko es prasu un kā viss ir. Paldies :)

17.02.2011 16:32 |

Reitings 523
Reģ: 26.01.2011
Varbūt vajag jaunas laika pavadīšanas kopā...kaut ko savādāku...gastranomiskās izvirtības uztaisi....aizbraucat kur divatā....ja tas nelīdzēs...tad es tiešām nezinu. Ja viņa "dzirksttelīte" ir pazudusi, tad grūti to atgriezt atpakaļ.
17.02.2011 16:39 |

Reitings 1534
Es nezinu, kādi ir jūsu apstākļi, bet man dzirkstelītes netrūkst jau vairāk kā 2 gadus, jo abi esam samērā aizņemti cilvēki. Ļoti maz (pat pārāk) laika pavadam kopā. Mums katram ir daudz privātās telpas. Un tos brīžus, kad esam kopā - cenšamies pavadīt interesanti (aizbraucam kkur, uzrīkojam vakariņas un uzaicinam ciemiņus, ejam uz teātri, kino, spēlējam kādas spēles, utt.) Lai ko arī es nedarītu bez viņa klātbūtnes, viņu jūtu kā pamatu zem kājām un garlaicīgi nekad nav kopā ar viņu. Galvenais, manuprāt, ir neaizrauties ar tupu ikvakara TV skatīšanos. Jo iepriekšējās attiecībās man tieši tā arī bija. Katrs savā istabā ierakāmies viens datorā, otrs TV un aizvadījām vakarus. Un lielākais piedzīvojums man likās kopīga aiziešana uz veikalu pēc ēdiena. :-D
17.02.2011 16:43 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
man, savukārt, pēdējā laikā sāk likties, ka cilvēki meklē kaut kādas mistiskas dzirksteles, meklē mistiskus taureņus utt. Kaut kā tas viss atgādina jauniešus, kuri ir pārskatījušies romantiskās filmas, kur viss ir rozā, skaisti un romantiski. Bet dzīve ir dzīve - ir gan prieka brīži, ir arī skumji momenti. Arī attiecībās nu nebūs visu laiku rozā brilles, taureņi, dzirksteļu šķīšanas. Attiecībās mēdz uznākt krīzes, kurām vienkārši ir jātiek pāri. Bet galvenais - attiecības abiem ir jākompj, ja nē, tad tās "aizaug ar nezālēm" un tad jau parasti ir par vēlu ko mainīt! :-/
17.02.2011 17:18 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
bija domāts - attiecības abiem ir jākopj...
17.02.2011 17:19 |

Reitings 18
Reģ: 11.01.2011
mezroziite1, par labiem padomiem es tos nenosauktu, es jau savos 12-13 gados izlasīju, ka nevajag dzīvot citu cilvēku dzīvi. Un ja padomi neattiecas, neder Tavam stāstam vai princeses pasakai?
Jums pirmo reizi saruna par dzirkstelītes nodzišanu, vai Jūs abi to sakiet? Strīdu nav? Rutīna? Vārds garlaicīgi - vai tas Tev nerada nedrošumu turpmākajai dzīvei? Es Jūs, ne visas, nesaprotu foruma bīdītājas. Kā var no tāda plika teksta visu dzīvi mainīt, mainīt otra cilvēka iemīlēšanos. Dažreiz izlasu vienu teikumu, un no tā izlien masu problēmas pārējām?
Morāli nolieku maliņā.
Ja Tu nevēlies laist vaļā - izklausās labi, izstāsti to ... es to novērtētu! Ja puisim ir garlaicīgi - tas varētu nozīmēt, ka viņš domā tikai par savām sajūtām...izlem, vai vēlies dzīvot ar egoistu. Viņam vēl galviņa nav kārtībā, un tur Tu neko nevari darīt. Un Tev kā lielai meitenei priekš kam tāda lupata? :)
17.02.2011 18:03 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
100% piekrītu lauvens
17.02.2011 18:05 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
lauvens +1
17.02.2011 18:07 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
palika garlaicigi un uzreiz ir japamet otrs? es sevi pietiekosi cienu, lai nebutu otram klauns, kas rupejas par izklaidi.
bet konkret uz tavu jautajumu. pamegini ko jaunu seksa, piem, analo.aizbrauciet kur atpusties, nedaudz izmaini savu stilu, kaut ari es domaju, ka titaniku nebij iespejams salabot. :-D
17.02.2011 21:05 |

Reitings 10
lauvēn, tu saprati pat bez manas teikšanas. puisim visu laiku bija rozā brilles, darija ko liku, visu piedeva, bija zem tupeles, kā saka. tagad rozā brilles nokrīt un domā, ka vairs nekā nav, ja nav ne tauriņu nekā. vel jaaug manam mazulim, lai aug viens. bet meičas, šodien dzīve jaunu ceļu parādīja! esmu laimīga šobrīd :)
17.02.2011 23:04 |

Reitings 3022
Piekrītu Lauvēnam. Kkur te iepriekš jau to esmu rakstījusi, ka šodien lielākā daļa paŗu tiklīdz kkas nav labi, pamet viens otru. Attiecības IR jākopj.
Man pašaia r puisi (pašreizējo) nebija rozā brilles ne mirkli. Un man tas šķiet vislabāk. Esam viens otru pieņēmuši ar visiem trūkumiem jau no paša sākuma.
17.02.2011 23:14 |

Reitings 10
agucīt, sekss veljoprojām ir ideāls, tur nav ko piesieties, ir tikai tas, ka puisim pat īsti nav tā gribēšana glābt attiecības, jo ir pārāk neizaudzis priekš sava vecuma. 20 gadi- ne strādā, ne mācās, tas ir iemesls kapēc tā galviņā saputrojies. Bet paldies, meitenes, saprotu, ka man nav vajadzīga tāda nervu bende, ja pats jau nolaiž rociņas pie pirmās lielās krīzes.
17.02.2011 23:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits