''Kašķis ar jauno kolēģi'' , part2!

Reitings 360
Reģ: 29.01.2009

Sveikas, ja atceraties, es kādu laiku atpakaļ rakstīju garu tekstu , par kādu savu kolēģi- ar kuru savā starpā ''kasos'' un reizē šis man patīk.

Kasījāmies mēs līdz šodienas pēcpusdienai..

Līdz brīdim ,kad tas ķēms (atvainojos-pieradums) ieteica paskatīties kādu filmu birojā uz šefa datora (par cik neviens cits nebija, tikai mēs) . Skatījāmies kādu komēdiju - smējāmies un tā. Viens otram it kā nejauši pieskārāmies, tad jau samīļojām, līdz brīdim ,kad puisis atvainojās par 14.febr (ka tā diena bija nekāda). Pa vidu tam, vēl viņu mīļoju (eapzinos pat kāpēc to daru) , un tad mūsu acu skatieni saskrējās- lēnām, pavisam lēnām mēs viens otram tuvojāmies līdz pirmo reizi viens otru noskūpstījām. Skūpsta beigās sasmaidījāmies un paspējam viens otram ''uzbraukt augumā'' ,nosaucot viņu par losīti un viņš mani par dumiķīti. :D :D Pilnīgs vāks.

Un kas būs turpmāk- nezinu. Grūti spriest. :D

Un šodien man vilcienā zvanīja šefs un prasīja kāpēc mēs birojā bijām līdz 19:00, nevis kā parasti 18:00 (šefs tāds ziņkārīgs) :D Un jau priecīgi pa tel. teica '' Man liekas ,ka Jūs abi (es un R) kko slēpjat'' . Rītdien atkal varēšu klausīties šefa ierastajā dziesmiņā L un R sēž birojā un bučojās. Pfff. :D

17.02.2011 00:55 |

Reitings 4718
Sākumā ir diezgan interesanti paslēpt attiecības :-)

Pašai kursā kursabiedri slēpa diezgan ilgi savas attiecības (es un vēl viena meitene zināja) pārējiem bija aizdomas un tad nu mūs visu laiku izprašņāja (jo mēs esam tādi kā labākie draugi kursā visi 4). Beidzās ar to, ka viņi neizturēja un pastāstīja visiem. Bet bija tik skaisti no malas noskatīties viņos, kā viņi cenšās slēpt savas jūtas un izturēt to spriedzi (l)
17.02.2011 01:23 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
HABANERA* apsveicu - paskaties kā dzīve mainās, tikai divas nedēļas atpakaļ rakstīji par s*diņu uz zemes virsas :-) :-)
17.02.2011 01:24 |

Reitings 360
Reizēm dzīve sniedz skaistus mirkļus.
:)

Jā, sūdiņš.. hehe. Nesaku, ka viņš tāds vairs nav, ir protams, bet tikai MĪĻŠ sūdiņš. :D
17.02.2011 01:27 |

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010
ārprāts, cik jauki (l)
tiešām tagad smaids pa visu seju :-)
jā, gadās, ka dzīve visādus jokus izspēlē...
17.02.2011 01:33 |

Reitings 1020
bet cik jaaaaauki!
likās, ka tā tik filmās notiekās :)
17.02.2011 02:14 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Tik satraucoši to bija lasīt :) Man liels prieks par tevi. Iesaku neko baigi neplānot- izbaudi to attiecību situāciju, kas ir- tas taču ir tik satraucoši, intriģējoši un galu galā- forši! :-D
Iesaku citiem kolēģiem nestāstīt- lai kolēģis stāsta. Ja kāds prasa TIEŠI tev, tad saki, lai tādus jautājumus uzdod kolēģim, jo tādas tēmas tev liek sarkt :D :D :D Nu vai kaut ko līdzīgā stilā atjoko :)
Gribētos lasīt turpinājumu! (l)
17.02.2011 02:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits