Darba nomainijas prieksnieciba un atnaca prieksnieks virietis. Soli pa solim lidz mes izveidojam attiecibas. Pusdienslaika ejam kopa est un vinjs vada mani uz majam. Papildus sim darbam prieksniekam ir vel viens bizness, kur nak liela nauda..un tad nu prieksnieks man saka uzdot papildus uzdevumus, kas saistiti ar vinja biznesu. Sakuma naudu piedavaja par papilddarbu, bet es nenemu - teicu, ka no miljota naudu nenjemsu un, ka savadak var mani palutinat - kaut ko uzdavinat utt.
Bet laiks iet, kadus divus meneshus piestradaju vinja biznesa, bet neko sanjemusi pretii neesmu no vinja - tikai to, ka mani atved majas un uzsauc pusdienas, kokteili bara. Bet papilddarbs aiznjem daudz energijas un majas lidz 1,2 nakti stradaju un jaceljas 6. Nu sho divu menesu laika papildus pusdienam kokteiljiem vinjs man ziemas zabakus nopirka, jo mani noplisa lidz pat mesanai ara.
Ka jums liekas, vai tas ir godigi, ka arpus darba laika stradaju sava drauga laba, bet preti sanjemu tikai aizveshanu majas, kokteiljus bara un pusdienas?Un vienus zabakus, nu ok, leti nebija, bet ne ari tik dargi, lai 2menesus rukatu vinja laba. Kaa, lai liek vinjam vairaak padomat par mani un manam vajadzibam? Es ari nevaru but vergs un visu laiku darit tikai lai vinjam labi butu.