periods

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010

Sveikas, meitenes :-)

Lieta tāda, ka šobrīd manā dzīvē ir tāds kā melnais periods.. ne gluži šobrīd, bet es teiktu, ka jau gadu..

Neveicas man nekur...kur plāns, tur plīst..

Negribas stāstīt kas un kā, bet gribēju jums pajautāt - kā jūs tikāt galā ar sevi, cik ilgi jums tāds periods bija? jo man jau sāk likties, ka nekad nebūs labi.. kā tikko kaut kas labs notiek ar mani, tā pēc neilga laiciņa sabojājas un paliek tikai sliktāk.. :-/

15.02.2011 23:13 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
aisse - starp citu, tu gan jau neatceries, bet mani ļoti, ļoti sabužināji un uzmundrināji - tā kā liels paldies. Tas melnais posms vienkārši ir jāsalauž, jāaizmirst un jāizmet no prāta. Man, laikam, iestājies pozitīvais :-D :-)

Bon_Bon - jebkurā veidā vairo sev apkārt tikai pozitīvo! zinu, ka man bija tieksme skatīties drāmas, raudošās filmas, domāt par to, cik man slikti, bet tas ir tik nepareizi!!
Kad tu pēdējo reizi skatījies labu komēdiju, kad pēdējo reizi "izpaudi sevi" kāda hobija veidā? Zīmē, smejies, priecājies par saviem veikumiem, uztaisi burvīgu mājas SPA, iestādi podiņā tulpju sīpolus :-P Dari tādas lietas, kas tev pašai sagādā prieku. :-P
16.02.2011 00:07 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
jā, enerģiju gan gribas kaut kur izlikt, it kā jau mājās sportoju līdz nelabumam. Vismaz viens labums, šī gada laikā esmu nometusi gandrīz 10 kg un esmu atguvusi savu ideālo augumu. Bet tas vēl + nervu bojāšana, raudāšana. Tādos brīžos negribas ēst..

swiched on
ē, bet tulbju sīpolīņu gan gribu iestādīt un skatīties kā izaug skaists zieds (l)
filmas.. nu tās es skatos visādas, necenšos skatīties drāmas u.tml.

bet, ja godīgi, jūs man JAU palīdzat, rakstat lietas, ko man darīt utt., bet es jau saskatu pozitīvo, kas manā dzīvē jau ir, kā dēļ ir priecāties.. bet tik un tā, tas būs uz neilgu laiku..
16.02.2011 00:14 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
switched on - oo, man toč pārsteigums, bet nu prieks, ka tagad viss ir kārtībā :-) lielos vilcienos/mazos tramvajos/ ir divu grupu cilvēki - vieni šajā situācijā sēž un īd un neko nedara, bet slīkst savā čīkstēšanā, bet otra grupa cenšas ko mainīt - sākot ar sienu apzīmēšanu, beidzot ar vannu beršanu, starp citu - tas man palīdz atslēgties - es beržu vannu :-D
16.02.2011 00:14 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Bon_Bon - nu, redzi? :D paliek labāk. Visu laiku iekšā jāvairo tas labais, labais, labais, pozitīvais... Un jāmācās sevi ļoti mīlēt :) Esi nedaudz egoiste, bet nekad neaizmirsti palīdzēt citam :P
Ah - kas vēl mani ļoti uzmundrina - nenormāla izdejošanās vienai pašai mājās pie kādas skaļas, pozitīvas dziesmas (nu, no kādas, kas tagad topā :D ).
Aisse - nemaz nebrīnies :-D Pozitīvais taču vairo pozitīvo :) No tiem sliktumiem VAJAG izkārpīties, un oiii kā mājas tīrīšana palīdz, tev tiešām taisnība. :D Es, piemēram, mīlu sūkt grīdas un mazgāt veļu, aizkarus, tepiķīšus. Tad ir sajūta, ka viss sliktais aizmazgāts prom. Tāpat kā ilga dušošanās un vispār ūdens kā tāds :-P
16.02.2011 00:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)