Stomatīts

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010

Labvakar! Problēma tāda ka aiz lūpas gļotādā parādījies tāds balts plankums,ļoti sūrst,ārstēju skalojot ar kliņģerīšu tēju un pūšu propolisa un kliņģerītes šķīdumu, tomēr liekas ka tas baltums palielinās un tās sāpes ir neciešamas.Internetā pēc attēliem sapratu,ka tas ir stomatīts.Lieta tāda ka ik pa laikam uzmetās,nav pirmo reizi.Ir jau kādas četras dienas šoreiz.Liekas ka vajadzētu iet pie daktera. Bet nav skaidrības pie kāda- zobārsta,stomatologa vai arī zobārts var veikt stomatologa funkcijas? Ceru ka kāda varēs palīdzēt :-(

14.02.2011 23:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
aisse-tiesi otradi priecajos (l) !!!Man prieks ,ka kadam patik mani darbi!Pienemu kritiku ari,protams!!!Daudz jaglezno,lai sasniegtu to ko velos!!!
15.02.2011 01:36 |

Reitings 135
Reģ: 25.04.2010
nuudele, kā es Tevi saprotu! ;) Man arī šis te metās ik pusgadu! Nu neceisāmi vnk! Man arī ieteica visādas smēres, bet nekas no tā nelīdzēja, varbūt tikai noņēma sāpes uz laiku, bet ko gan tas dod?! Beigu beigās mana ārste man izrakstīja herpelānu! nu vienkārši super zāles!! Tagad tas ir mans glābējs, kā jūtu, ka sāk izsisties lūpas iekšpuse un paliek sāpīga, tā momentā pie ārta, lai izraksta herpelānu! Un nākošajā dienā jau (!!!) sāk viss pazust! ;)
15.02.2011 01:36 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle - kāpēc es agrāk nelasīju Tavu blogu? laikam apgaismība nāk ar laiku :-) es dievinu Tavas zilās gleznas - kaisles ziedu, dzelmi un ar to kolosālo balerīnu :-) tik perfekti :-D bet tomēr ūdensrozes ir mana topa pirmajā vietā, kolosāla glezna :-)
15.02.2011 01:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits