Es ja būtu māte noteikti neuzticētu bērnu skolniecei.Tas,ka patīk bērni nerada nekādu drošības sajūtu,ka tiksi ar visu galā. Tajā pašā laikā ir jāzina, ko darīt ja uzsitas temperatūra, kā pareizi runāt ar bērnu utt.
Pašreiz man ir 20 gaidu. Daudz laika esmu pavadījusi ar bērniem, jo man māte ir pirmsskolas skolotāja,līdz ar to esmu strādājusi bērnu dārzā. Ir grūti, gan ar 20 bērniem reizē, gan ar vienu.
Pirms gadiem, treknajos gados,pieskatīju bērnu,kuram tad bija 4 gadi. Bija tik grūti,man kā jaunai meitenei,visu laiku bija jābūt psiholoģiski gatavai, nevarēja izrādīt ka slikti jūtas, jo bērns ir bērns, viņam vienalga, ja grib niķoties, tad to darīs, ja gribēs skriet, tad to darīs utt.Šo bērneli noauklēju 2 gadus un trešajā padevos, nespēju, nervi deva savu.
Tagad gadās drauga māsas bērneļus pieskatīt. Grūti ļoti grūti, jo bērni ir dažādi gan personībā, gan tajā kā audzināti, nevar būt gatavs ka visu varēsi ..
Vēl jo vairāk, tagad ir daudz cilvēku bez darba. Tad jau labāk, es kā māte ņemtu darbā medmāsu vai skolotāju, jo zinu,ka šim cilvēkam būs kāda pieredze...
Bet kopumā,lai veicas