vespera,jā ir smagi,bet draugs man uzmundrināja un teica,lai eju un daru,lai pierādu,ka tos,ko daru ir ļoti daudz un ka tas paver iespējas palīdzēt atrast mājas šiem dzīvniekiem,jo esot saskarsmē ar viņiem,zinu,ka varu atrast kādu piemērotu saimnieku. :)
Uzpūtene,man vienmēr ir bijis sapnis,savā privātsektorā uztaisīt patversmi.laukos,kur vecvecāku māja.tur ir lauki,mežs.dzīvniekiem būtu paradīze.tik tam vajag daudz līdzekļu,bet es esmu tik zaļas.
nekas es izstudēšos,atvēršu savu viesnīcu vai restorānu un līdzekļus noguldīšu patversmei. :)
Ziniet,reizēm man ir tā,ka es dzīvniekos daudz vairāk aizstāvu nekā cilvēkus...
Patiesībā nav maz cilvēku, kuri palīdz ar info izplatīšanu, atsaucas gandrīz visi,kam palūdz. Sanāk tāda info apmaiņa, es ielieku citus kaķus, bet citi ieliek manējos. Arī cosmo meitenes meklē mājas, cik nu esmu manījusi!
Uzpūtene, es izčekošu tūlīt galerijas! Jo raibu ir daudz, vienkrāsains jāpameklē!
es ļoti gribu kaķīti, un ja ņemšu kādreiz, tad tikai no patversmes, lai vismaz kādam mazam kustonītim uzlabotu dzīves apstākļus..
diemžēl šobrīd ar maniem dzīves apstākļiem to nevaru darīt, jo bieži mainu atrašanās vietu- valstu mērogā (pusgadu mēdzu būt LV, pusgadu IRL)
tās būtu mocības gan man, gan dzīvnieciņam, gan kādam, kam to uzkraut...
manā ir tikai raubuļi, bet tepat draugu galerijā atradu melnu puiku ar mazu baltumiņu, it kā nav atzīmēts,ka būtu adoptēts. Un vel varu ieteikt raibu runčuku (ap divi/trši gadi), nu tāāāds draudzīgais. Tas gan ir no maniem miskastēniem, tapēc pašlaik savārdzis, bet nu-tiešām mīļuma iemiesojums.
jāpiekrīt.. :)
bet nu necik ilgi... maksimums pusotrs gads un mani dzīves apstākļi nostabilizēsies vienā vai otrā vietā.. :) un tad arī varēšu sākt domāt par kāda minkuča pieradināšanu pie sevis.. :)
sveikas :-)
iesnaudos un atkal pamodos..
šodien biju matu toni uzlabot,un beidzot man tiešām ir gaiši nevis zeltaini vai dievs vien zin kādi :-D
noskatījos titāniku,mazliet skumji, bet ai,nu lai...
un kas man tas par godu būt par mondolini tērpu ekspertu? :-D
to gan es nogulēju :-D
negribās skriet iekšā un ārā,jo citi saldi guļ.ja nu izkāpt pa logu uz jumta,jo manā pusē ir garāžas jumts :D
mja,man ar mazs vajag,it īpaši ja ja ilgi neesmu dzērusi,un tieši tas ir tagad.+ tā tekila nav pilna,nu man jau kāda 5tā glāze.vel divas sanāks.un man viņa no pagājušās dzimšanasd. stāv. :D
un man ir tāda apetīte,ka šovakar es gāju uz veikalu sabāzusi savas brūnās sporta bikses pelēkos ugg (viņiem vēl kažokādas uzšūtas) un lai skats labāks uzvilku melnu zolīdo mēteli :-D
lieki piebilst,ka sporta bikses nelīda zābakos un viņām ceļi karājās :-D