varu ieteikt-
tortei vajag šādas sastāvdaļas:
1 sviesta paciņa
2 šokolādes tāfelītes (es parasti ņemu Laimas vienu tumšo un vienu piena, bet var arī abas tumšās)
4 olas
1 glāze cukura
2-3 ēdamkarotes miltu.
Sāk ar to, ka izkausē šokolādi kopā ar sviestu (es parasti ieleju katliņā ūdeni, uzlieku uz plīts un tajā ūdenī tad lieku bļodiņu ar šokolādi un sviestu), ik pa laikam pamaisa.
Kamēr kūst šokolāde, samaisu olas ar cukuru un miltiem (ja gribās, lai kūka ir tāda pufīga un mīksta, tad atdala olas baltumu un uzputo. Tādā gadījumā olas baltumu iecilā visā masā pašās beigās).
Kad šokolāde un sviests izkusuši viendabīgā masā, lēnām lej klāt un jauc kopā ar iepriekš sajaukto miltu+cukura+olu masu. Ja baltums bija sakults atsevišķi, tad iecilā lēnām arī to iekšā masā.
Tad iesmērē pannu/kūkas formu ar sviestu un lej iekšā masu un liek cepeškrāsnī (apmēram 200 grādos). Cep apmēram 20 minūtes. Bet gatava ir tad, ja iedurot koka iesmiņu vai sērkociņu, kūkas masa nav pielipusi pie tā.
brālim draudzene cep, man garšo (l)