Eurovision 2011

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009

Es nez, pēdējās dienās šī tēma man ļoti aktuāla. Visu laiku čekoju, meklēju, klausos utt. Tātad.

Šogad notiks Diseldorfā (nevis Berlīne, kā varētu paredzēt, jo parasti tomēr tiek izvēlēta galvaspilsēta) jo tajā ir halle ar 35 tūkst. cilv. ietilpību , viegla pieejamība un apmešanās iespējas ciemiņiem utt. Tas tā. Pats trakākais - vācieši ņemuši un izdomājuši, ka viņi nevis izvēlas starp dažādām grupām/dziedātājiem labākos, bet gan Lena kāps uz skatuves it kā aizstāvot titulu, a visa Vācija tagad balso, kuru no 12 dziesmām viņa dziedās. Netradicionāli.

Latvija. Šodien otrs pusfināls. Mans absolūti subjektīvais viedoklis - Nu ja neizvēlēsies Musiqq, tauta atkal pierādīs savu absolūto nespēju izvēlēties starp labākajiem labāko. (l) ;-)

Notiks 14. maijā. Es jau tagad nevaru sagaidīt. Bāc! Nevienu gadu neesmu bijusi tā ieintriģēta. Kā jums? Pagaidām pofig? :-|

12.02.2011 08:46 |

Reitings 392
Es esmu par Triānas parku,bet nesūdzēšos,ja būs arī kaut kas cits,izņemot Reiniku! Jo viņs izdomā vienu dziesmu -skrienu un to pašu meldiņu izmanto arī vēl 2 citās dziesmās,ieskaitot Eirovīziju,tikai nomaina vārdus!Ja reiz nav talanta,tad nav! Kādreiz patika,bet pēc šitā gājiena riebj viņš man. Var redzēt,ka cilvēkam nav talantu,ja aizsūta viņu novēlu tikai pēdējo viet un neko citu!!! :-D
13.02.2011 04:21 |

Reitings 66
Reģ: 30.07.2010
musiqq , sākumā nepatika man neviena viņu dziesma,bet vienā tusiņaa tā paņēma šhitā Angel In Disguise dziesma :-) Lai viņiem veicas,pagaidām liekas arī piemērotākā eurovīzijai

p.s. bet nepatīk vairs tas,ka viss tā krasi mainījies,tagad vairāk vērtē pēc šova nekā pēc balss .. :-| ,agrāk gan manuprāt viss bij tā daudz skaistāk
bet nu jā tas arī tikai mans subjektīvais viedoklis
13.02.2011 19:06 |

Reitings 12651
gan jau mans mīļais Triānas parks netiks, no pārējiem - man vienalga. Reinikam tās horeogrāfija - vienk k kas fantastisks :-D

vispār neesmu citu valstu dziesmas klausījusies, parasti ir kāda, kas man baaaigi iepatīkas, laikam jāpaklausās. Šodien par tiem Jedward no Īrijas uzzināju - ārprāts, man viņi jau x-factor laikā riebās...Un atcerējos arī `08 gada īru dziesmu, kas arī ir...katastrofa - http://www.youtube.com/watch?v=-n--JnAwirk
13.02.2011 20:38 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Eorovīzija sucks, bet man ļoti patīk Triānas parks, bet nu nekad mūžā latvieši neiebalsos neko tik normālu, jo mums tak patīk Reiniks un tamlīdzīgi sūdi! :-D
13.02.2011 21:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits