Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kā būt? :(

Reitings 153
Reģ: 29.07.2010

Sveikas,dāmas! :-)

sēžu valdu asaras,rokas nolaižās un nezinu ko domāt! noderētu padoms!

pagājušajā vasarā mans dārgais devās lielās laimes meklējumos pāri okeānam,tagad ir pienācis brīdis,kad viņš vēlas vasarā doties mājās,jo ir ĻOTI grūti būt šķirtiem un arī pie tāda fiziska darba veselība sāk niķoties..viss jau būtu vienkārši,bet viņa māte! tikko piezvanīju viņai ,domāju apjautāšos kā klājas utt! vārds pa vārdam un viņa sāka savu maļamo,vai tad viņš vispār apjēdzot,ko te darīšot,darba nav,tur nopelna nedēļā tik cik mēs mēnesī..un protams,man vairs atbildēt nebija ko! viņiem ir lielas kredītsaistības ,kas jau ir cits,vēl paranormālāks stāsts,bet vai tāpēc mums būtu jāziedo tā dēļ sava laime( + vēl tāda pati attieksme viņai ir arī par domu vien,ka mums varētu būt bēbis)? kā viņš saka parasti,lai neņemu viņu galvā,bet mīnuss,ka mums būs jāturpina dzīvot zem viena jumta un šāda veida bubināšana ikdienā mani vienkārši galina nost....

kā būt? :(

12.02.2011 01:02 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
Lai vai kā meklējiet iespēju dzīvot atsevišķi. Un sava laime Jums uz citu cilvēku rēķina nav jāupurē. ;-)
Ir ļoti grūti izturēt to attālumu tikai un vienīgi dēļ naudas, tāpēc visiem vajag mēģināt meklēt darbu LV. :-)
12.02.2011 01:06 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
kāpēc jādzīvo zem viena jumta?
meklējiet kādu lētu mājoklīti vai istabiņu, ja jau tik traki!
vai brauc pie drauga undzīvojiet tur, pāri okeānam
12.02.2011 01:09 |

Reitings 19
Ja Tevi te nekas netur, brauc pie viņa un miers! Būsiet daudz laimīgāki! :-)
12.02.2011 01:13 |

Reitings 153
Reģ: 29.07.2010
par manu braukšanu prom,tika jau sākumā nolemts,ka tiklīdz iekārtosies,tā došos turp,bet tagad situācija ir izvērtusies tā,ka palikt viņš tur negrib un sapratu,ka riskēt ar savu tagadējo darbu arī nepavisam nevēlos! es arī labprātāk paliktu LV! un par atsevišķu mitekli runājot nav tādas finanses bijušas,lai meklētu ko atsevišķu un vēl ir dažas nianses kuras traucē! bet kad viss noriebjās tad meklējam glābiņu uz kādu nedēļu pie manis,mana mamma vismaz tādas scēnas netaisa :-D
12.02.2011 01:20 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tad nedzīvojiet pie puiša vecākiem, bet taviem, uz laiku, kamēr varēsiet atļauties savu miteklīti. :)
12.02.2011 01:38 |

Reitings 651
vai tad lv tik darga iire palikusi?
Ja abi sreadasiet tacu sanaks noiiret 1istabas dziivokliiti ;) ar vecaakiem noteikti nevajag dziivot.. :-/
12.02.2011 02:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits