heh, biju slimnīcā ar pavisam citu kaiti, bet ārsts nespēja saprast, kāpēc man ir tik augsts spiediens. Teicu, ka tā bijis vienmēr, un tā jau arī ir.
Tur man uznāca panika dēļ ilgstošās gulēšanas 4 sienās kompānijā ar savām domām un blakus guļošām krievu tantēm. Sēdēju, asaras bira kā pupas, un tad ārsts noburkšķēja, ka man ir v/ģ. Un pēc tam vēlreiz. Tad tas likās smieklīgi.
Kad tiku mājās, izlasīju, kas tas īsti ir. Visi simptomi, apstākļi tiešām atbilda. Biju tomēr pāsteigta par to ārstu ;-) Emocionāla esmu bijusi vienmēr, un negatīva vide mājās jau ir kopš bērna kājas. Bet kopš vidusskolas beigšanas esmu sevi pārmocījusi līdz pēdējam. Pilnīgs bezspēks, un šobrīd ik pa nedēļai nāk virsū tāds izmisums, nolemtība. Vissliktākais, ka ir dienas, kad ir tāaads nogurums, bet tu valsties gultā stundām un nespēj aizmigt, jo sirds sitas un domas skraida no viena likstas pie otras. Tik smagi. Tāds ritenis, no kura nevar tikt laukā, jo ja neizgulies, tad dienā sastrādā porblēmas, kas atkal tev neļauj naktī aizmigt.
Un galvenais, ka ir tā sajūta, ka esmu tajā visā viena pati. Mājās tam visam tikai piemet uguni.
Jocīgi, jo agrāk vismaz spēju sabiedrībā būt saulaina un pozitīva, bet tagad arī tā nav.