par jogurtiem jau neko labu nesaka... cik pa ausu galam dzirdēts.
bet uztura speciālists neesmu, nemācēšu pamatot un tā. pati izvairos no jogurtiem.
manas brokastis ir auzu pārslas ar pienu, priekš manis - ideāli. :)
Diezvai jogurta un auzu pārslu lietošana brokastīs varētu veicināt svara pieaugumu.
Varbūt, ka jogurtam pievienoto saldinātāju un dažādu vielu dēļ svars varētu nekristies, bet tā lai palielinātos, nez..
ņam ņam Bio lakto ir pats labākais no visiem pārējiem!!! ;-)
auzu pārslas nekaitēs ja vien nepārspēlēsi ar porciju daudzumu un par jogurtiem runājot,tie lai paliek tiem kas svarā nepieņemas ēdot visu ko!!!jogurtā ir daudz cukura,modificētā ciete uc vielas!
ņam ņam man ārste pat ieteica biolakto lietot bez piedevām un iejaukt ievārījumu.Tikai to es lietoju tad kad uz antibiotikam esmu dzīvojusi lai zāles nesabojā kunģi!bet domāju ka ņammiigs varētu būt arī ar riekstiem,žāvētiem augļiem utt
šobrīd www.perkamkopa.lv notiek balsošana par nākamo akciju un viens no variantiem ir vizīte pie uztura speciālista par 3ls (vecā cena - 15ls).
Tur minēta arī personīgā uztura plāna sastādīšana. Pati jau nobalsoju un ceru, ka rīt šo piedāvājumu varēs iegādāties.
bezpiedevu jogurts? ja jā, tad viņš ir tā kā kefīrs jogurta konsistencē, bet reāli, es biju bio lakto bez piedevām pirkusi un gandrīz uz augšu parāva, bet tgd, ja pērku pa retam, tad vienkārši kko piejaucu klāt.. vienu pašu tādu ieēst nevaru :D
Jogurtos parasti ir daudz cukura, krāsvielas un E. Ja izvēlas bezpiedevu jogurtu vai bio lakto tad par skādi noteikti nenāks.
Vienīgi ietiktu kādas olbaltumvielas arī apēst.
Chocolate Souffle, pagaršoju to ar avenēm - man likās ļoti gards, gardāks par Daugavas jogurtu, kas ir dārgāks. Vienīgais šis ekojogurts tāds patrekns likās.