Es piekrītu iepriekš tam, ko iepriekš par cenām rakstīja Bullis. Man arī neliekas, ka LV dizaineru apģērbs ir dārgs.
Pašai patīk ik pa laikam ieklīst PAVILJONĀ, paskatīties, ko radījuši ir jaunie mākslinieki, jo tas, ko tajā veikalā piedāvā pārsvarā nāk no pavisam gados jauniem cilvēkiem, tādēļ arī vizuāli un idejiski tas izskatās tā, kā ir. Patīk arī Berga bazārā veikals Klase.
Kāds iepriekš salīdzināja un izteica, ka LV dizaineri nevar salīdzināt ar ārzemju lielajiem vārdiem.
Bet, protams, LV diz. tomēr ir cits koncepts un ideja, pārsvarā šeit radītais apģērbs ir vērsts uz radošumu, kreativitāti un oriģinalitāti, lielie pasaules zīmoli ir klasika, turklāt ilgus gadus izturējusi. tās ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas, manuprāt.
Protams, daudz LV diz.apgērbu man nav (ir tikai pāris rotiņas no paviljona un Zanes Porietes bruncīši, svārki no veikala klase un vēl šis tas) un lielākais šķērslis ir cena, jo pašlaik mani līdzekļi ir ierobežoti, tādēļ ikdienā nākas aprobežoties ar citiem veikaliem, bet tas, ka es nevaru atļauties, neliedz man uzskatīt šīs cena par normālām un pieņemamām.
Pašai visvairāk patīk Mareunrol's, Ringla kurpes, Zane Poriete, Elīza Ceske, Žanete Auziņa.