Latviesu brendi un dizaineri

Reitings 171
Reģ: 12.01.2011

Hei!Es te atkal par brendiem, tik soreiz nevis par arzemju, bet musu pashu razojuma. Skatos, ka pedeja laika sie aug kaa seenes - mondolini, Lindai Leen savs veikals, Signei Valterei utt. Tad nu gribas zinat vai kads tos brendus perk?Vai jums liekas, ka latviesu razojums ir mesls un nekam nederigs vai vienkarsi neatzistat?

Nu man pasai nu nav bijis nekad neviens latviesu brends, ja neskaita Ogres trikotazu. Ka ir ar jums?

10.02.2011 18:50 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
ir baig labs veikals internetā www.creativelatvia.com
tur jau arī visas cenas var paskatīties. īstenībā nav tika anormāli dārgi. tas pats, kas aiziet pie šuvējas, bet te tu redzi jau gatavu ideju ar odziņu un audumiem, kas nenāk no lielveikala. cena gan sanāk tā pati, kas pašai šūt. un nav jau tā, ka tikai kleitas un kostīmus vietējie ražo, ir arī, somas, apavi utt. pati tai veikalā pasūtīju somiņu, superīgi skaista, visi slavē. cena tāda pati kā kaut kādā mango vai vēl trakāk - ņujorkerī nopērkot. tikai atšķirība - var redzēt, ka viņa man pēc pāris mēnešiem nesaplīsīs.
11.02.2011 13:29 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Jāsaka, ka latviešu dizaineru darbus nekad neesmu pirkusi un domāju, ka arī nepirkšu. Redzēju Paviljonā cenas- nu tas ir izsmiekls par parastu lupatu maksāt trīsciparu vai tuvu tam cenu. Un paskatoties tajā Latvijas dizaineru lapā tērpus, pirmais kas iešaujas prātā- kaut kādi murgi sašūti!
Mani neinteresē brends- mani interesē kvalitāte un kā attiecīgais apģērbs izskatās uz mana auguma. Ja es gribu kaut ko tādu, kas nav veikalos, kaut ko unikālu, es labāk izvēlos aiziet pie labas šuvējas, izstāstīt savu ideju un rezultātā iegūt ievērojami lētāku apģērba gabalu, kas man der kā uzliets un kur katra detaļa ir tieši tāda, kā man gribas.
11.02.2011 13:45 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
man pilnīgi nospļauties,kas ir ražotājs latvietis vai mongolis, ja vīles labi nošūtas, labs materiāls un forš dizains- pērku nost.
11.02.2011 14:18 |

Reitings 118
Reģ: 29.01.2009
Es piekrītu iepriekš tam, ko iepriekš par cenām rakstīja Bullis. Man arī neliekas, ka LV dizaineru apģērbs ir dārgs.
Pašai patīk ik pa laikam ieklīst PAVILJONĀ, paskatīties, ko radījuši ir jaunie mākslinieki, jo tas, ko tajā veikalā piedāvā pārsvarā nāk no pavisam gados jauniem cilvēkiem, tādēļ arī vizuāli un idejiski tas izskatās tā, kā ir. Patīk arī Berga bazārā veikals Klase.
Kāds iepriekš salīdzināja un izteica, ka LV dizaineri nevar salīdzināt ar ārzemju lielajiem vārdiem.
Bet, protams, LV diz. tomēr ir cits koncepts un ideja, pārsvarā šeit radītais apģērbs ir vērsts uz radošumu, kreativitāti un oriģinalitāti, lielie pasaules zīmoli ir klasika, turklāt ilgus gadus izturējusi. tās ir divas pilnīgi atšķirīgas lietas, manuprāt.
Protams, daudz LV diz.apgērbu man nav (ir tikai pāris rotiņas no paviljona un Zanes Porietes bruncīši, svārki no veikala klase un vēl šis tas) un lielākais šķērslis ir cena, jo pašlaik mani līdzekļi ir ierobežoti, tādēļ ikdienā nākas aprobežoties ar citiem veikaliem, bet tas, ka es nevaru atļauties, neliedz man uzskatīt šīs cena par normālām un pieņemamām.
Pašai visvairāk patīk Mareunrol's, Ringla kurpes, Zane Poriete, Elīza Ceske, Žanete Auziņa.
11.02.2011 16:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits