Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kriezii stils

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009

sveikas.shajaa lapaa simts gadu nav buuts.

skatos,ka te taadas jociigas diskusijas shovakar,tad nu pievienoshu arii saveejo.

shoreiz par stilu.

man ljoti patiik lapa: http: //lookbook.nu/

tieshi taadeelj,ka var smelties daudz un dazhaadas idejas savai garderobei.

es saprotu,ka daudzaam ir klasisks stils vai sportisks,bet tomeer,ja arii juus ko taadu nekad nevilktu,kas ir tas,kas jums tomeer patiik,kad citas valkaa.-kaadas stila lietas?

ok,varbuut murgaini sanaaca,tad nu doshu piemeeru:

man piemeeram ljoti patiik lentiite ap galvu kaa hipijiem,bet man kaut kaa neturas,sliid laukaa no matiem. veel man ljoti patiik augsti papeezhi,lai arii pati biezhi nevalkaaju,aa,un man ljooti patiik dazhaadas cepures-biezhi pizhiki,platmales,salmu cepures,beretes un citaadas plurziigas miciites.

man patiik cholka,lai arii man pashai iipashi nepiestaav..

un veel man patiik kraasainas,koshas un rakstainas zekjubikses,kad redzu meiteneem kaajaas.man patiik,kad cilveeki gjeerbjas ar izdomu.

kaa ir ar jums?

:)

jauku vakaru.

tille.

10.02.2011 01:03 |

Reitings 2310
..un veel man patiik daudz un dazhaadas sominjas. patiik vintage stila aadas somas..pati,kad biju vaacijaa,vienaa vintage veikalaa nopirku dikti forshu apalju aadas sominju no 70.tajiem..
10.02.2011 01:08 |

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
man arī patīk, ka cilvēki ģērbjas ar izdomu, bet teikšu atklāti, ka par īpaši crazy stiliņu es nesajūsminos pat skatoties uz citiem :)

priekš sevis...man patīk ļoooti izteikti sievišķīgas lietas :)
10.02.2011 01:10 |

Reitings 712
Reģ: 29.01.2009
man patiik savdabiigs klasiskais stils. pati arii taadaa censos gjeerbties,bet tomeer vienmeer liekas-aii ja man buutu nauda,tad izskatiitos daudz forshaak :-D
10.02.2011 01:13 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
sveika! :-)
man arī patīk čolkas, ja piestāv. pati gan negribu.
vēl man patīk zeķes- tās, kas nedaudz pāri celim, ja atbilstoši sakomplektē, smuki izskatās. par šo lietu, es gan nesaku, ka nekad nevilktu, līdz šim nav sanācis. uz pavasari varbūt. :-)
vēl man patīk pie atbilstoša stila daudz rokassprādzes, bet pati nenēsātu, jo neērti.
nenāk nekas vairs pagaidām prātā. :-D
10.02.2011 01:13 |

Reitings 2310
aa,jaa..zekjes..tas ir baigi forshi..man liekas,ka ir forshi,ja ir iisa kleita vai svaarki,zekjubikses un zekjes paari celim..tas,manupraat,ir seksiigi..taa skolnieciigi un nedaudz neraatni izskataas..
un veel man patiik garie zaabaki..bet man patiik taadi,kas piegulj kaajai,man laikam ir dikti mazi ikri(vai kaa to dalju zem celja sauc),bet man visi zaabaki parasti tur atkaraajas-atstaav no kaajas.besii..
un man patiik kaklarotas,man ir daudz,bet diemzheel vinjas neneesaaju.jociigi.
tagad gan man saacies trakums ar gredzeniem -peerku lielus,ar stiklinjiem,aafrikaanju,metaala..patiik varieet.
aa.un veel man patiik franchu bizes..zheel,ka nemaaku sev sapiit franchu bizi :(
10.02.2011 01:16 |

Reitings 2310
hha..arpraats,palasot,ko es sarakstiiju,saak likties,ka man tik daudz kas patiik..
-vnk man peedeejaa laikaa ir tik daudz briiva laika,ka ne to vien sanaacis paardomaat. :-)
10.02.2011 01:17 |

Reitings 712
aa zinu,kas ir taads,ko dievinu citaam,bet pashai nevar buut-taas ir bizes sapiitas uz vienu pusi,parliktas paar plecu. un ap galvu taa hipija bante. taa dievinu (l)
10.02.2011 01:19 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Lielākoties man ir gluži vienalga ko citas velk.Man lielākoties nepatīk viss ko es redzu apkārt: špiļkas,pižiku mode,UGG un to veidīgie utt.
Man patīk-ja cilvēkam ir savs stils un viņš nav truls modes upuris,kas stūķē sev virsū visu,kas ir modē.
Man patīk korsetes.Bet tikai ar īstajām ribām,nevis tās korsešu parodijas,kas pārdodas lielākajā daļā veikalu-topiņveidīgas un īsto ribu vietā kkādi papīra vai plastmasas sūdi.
Un man patīk melni,gari svārki,kas griežas forši.Patīk melni,gari,plandoši mēteļi.Patīk arī daudzas lietas,kas no omīšu skapjiem nāk.Patiesībā,man bakalauros bija kursa biedrene,kurai bija superīgs stils.Viņai bija orģinālas drēbes,lielākoties speciāli viņai šūtas,vai viņas pašas šūtas.Man ļoti patika viss,kas viņai bija mugurā.
10.02.2011 01:21 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
ā, jā, man arī ir daudz kreļļu visādu, bet es viņas ļoti reti uzlieku, parasti man ap kaklu kāda zelta ķēdīte ar kuloniņu. :-)
man patīk pusfranču bizīte gar vienu sānu pie taisniem matiem.. (nemāku to bizi tā precīzi paskaidrot). to es pa laikam sapinu. :-D
10.02.2011 01:21 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ak,jā-man patīk sarkani mati.Ļoti patīk.
10.02.2011 01:22 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
crazy stiliņš man neiet pie sirds, bet šo to atsevišķi sakombinēt, ir tiri interesanti.
Man vairāk patīk tas izteikti klasiski sievišķīgais stils, ja man būtu nadua, tad skapis būtu pilns ar visādām blūzītēm ar rišīņām, visāda garuma svārciņiem, kostīmiņiem un ,protams, kurpēm (l) somiņām, visādiem auskariņiem nu tā..kaut kā .
10.02.2011 01:23 |

Reitings 5625
Es uz sievišķīgo un meitenīgo - rozā krāsa, cakiņas, lentītes, bantītes, somiņas, rotaslietiņas, papēži, kleitas (l)
Bet diemžēl daudz ko nevaru atļauties auguma dēļ :-/
10.02.2011 01:26 |

Reitings 2310
man liekas,ka svariigi ir,lai tu labi juuties tajaa,kas tev muguraa..man patiik manas dreebes kopumaa,bet nereti ir taa,ka..staavu pie spoguja un domaaju,baac,kaapeec viss tik debiili uz manis izskataas,bet laikam vnk ir taadas dienas,kad viss tracina..un citreiz ir taa,ka..es domaaju,ko ,lai velk uz tusinju,un tad,kad beidzot izlemju un man liekas,ka izskataas forshi,aizeju uz balliiti un...skatos,un liekas,ka visas citas ir forshaak apgjeerbushaas..kaut kaa vairaak izceljas vinju personiiba utt..nez..
varbuut tie kaut kaadi kompleksi man?
luudzu sakiet,ka jums arii citreiz liekas,ka esat centushaas,bet paareejie taapat iyskataas labaak..
10.02.2011 01:26 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Lēnām pārrorientējos uz sievišķīgu city stilu (cik nu finanšu dēļ sanāk). :) Tāds arī patīk citām.
Vēl patīk ļoti interesantas, oriģinālas, neparastas, košas detaļas, apģērbi, bet gaumīguma rāmjos, jo kas par daudz - tas tiešām par skādi. :)

10.02.2011 01:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man patik tava lapa drebes, bet es tas noteikti kombinetu nedaudz savadak, ne tik ka saki kreizi, tas saistits ar manu profesiju, ikdienas vidi.
10.02.2011 01:29 |

Reitings 2170
Mani nesaista kreizī stils, man patīk klasiska elegance, sievišķība un mazliet romantiska pieskaņa. Ļoti nepatīk jaunā mode - kā no vecmāmiņas miskastes izlīduši. Jo bomzīgāk un bezsakarīgāk, jo labāk. Pienā reizēm šādus eksemplārus gadās redzēt. Šausmas!
Arī ikdienā nevaru atļauties staigāt kā ienāk prātā.
10.02.2011 01:29 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Patīk man tāds stils :)Vismaz daudz labāk par to,kura eksemplāri izskatās iestīvināti tā,it kā pakaļā būtu miets iedzīts.Un es te nerunāju par kkādu apģērbu,ko prasa darba vieta.Tas ir cits stāsts.Bet tieši par ikdienas iestīvinātajiem variantiem,kas bez maz uz pludmali bliež zīmuļsvārkos un papēžos-nedod dievs,kko brīvāk uzvilks.
Man apģērbs ir viens no veidiem kā izcelt personību,nevis uztaisīt to garlaicīgu un pelēku.Man patīk košas un orģinālas lietas un cilvēki,kas savā stilā nebaidās būt koši un orģināli.
Šis tas no tās lapas tīri ok :)
10.02.2011 01:34 |

Reitings 36
Reģ: 06.12.2010
+1 Magdalēna :-D
Es pat nezinu kā tās šausmas oficiāli saucas, bet ļoti nepatīk tie izbalējušie, puķainie krekli ar plēstajiem džinsu šortiem utml stils. Tas, kas UK jaunietēm topā un ko blogos var atrast blāvos, mākslas foto:-D
10.02.2011 01:36 |

Reitings 2224
Es vienu brīdi biju traka uz to lookbook :D
Man patīk šāds stils:
http://ej.uz/hhpp
http://ej.uz/ejd8

Nu man patīk daudz kas :)
Bet es ne tuvu tā neģērbjos,esmu apvēlusies kā bumbiņa un man riebjas viss, ko velku savā mugurā :D a citiem man patīk (l)
10.02.2011 01:55 |

Reitings 30
Reģ: 07.08.2010
Jollya - nevar būt tik traki tavā vecumā, ka nevari atļauties vilkt to kas Tev tiešām patīk un lieliski izskatās, neesi tik ļoti paškritiska ;-)
10.02.2011 02:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits