Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

velk garumaa

Reitings 41
Reģ: 15.05.2009

Sveikas,

Man ir jau 30 gadu.Kopa ar draugu esam jau 6 gadus, ir bijusi ari stridi pa vidu, bet kopuma esam ljoti saskanigs un smuks paaris un laimigi. Viss ir lieliski iznemot to, ka vinsh mani nebildina un neprec. Bet man to tik loti gribas! Es negribu iet prom no vina, jo gribu tiesi vinju, gribu kadu dienu kopigus bernus utt. Mes esam par so temu runajusi un katrreiz tas aiziet lidz stridam, kura es negribot paarmetu, ka vinsh mani neprec, bet vinsh, ka es izdaru spiedienu. Vislaik vinsh teica, ka vienigais iemesls ir nauda (tb taas trukums), tacu sobrid mums ir paradijusies nauda. Vinsh saacis daudz vairak pelnit un teeret. Vinsh perk man dargas davanas, remonte dzivokli, perk visu ko sev, tacu vienigais, ko es veletos sanemt butu gredzens. Ko man darit? atkal runat ar vinu? Jau biju apnemusies, ka vairak to nedarishu, bet neapmierinatiba briest atkal un skumjas maacas virsu, ka gadi iet, bet muusu attiecibas nav nekadas izaugsmes. :'-(

09.02.2011 19:38 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
"gadi iet, bet muusu attiecibas nav nekadas izaugsmes."
par tādu teikumu vien varētu negribēt precēt. :D
izaugsme ir tikai tad, kad riņķi pirkstā uzvelk vai kā?

manuprāt, ir nelietīgi izdarīt spiedienu uz otru pusīti tādā veidā (vispār - jebkādā veidā). tā tu pavisam noteikti panāc tikai to, ka viņš vēl vairāk nevēlas tevi bildināt.
ja gribētu ar tevi precēties, tad to būtu izdarījis. secini pati - vēl negrib. neuzspied viņam sevi kā sievu, ne pie kā laba tas nenovedīs.
09.02.2011 19:44 |

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
jo mazāk stresosi par to, ka tevi neprec, jo ātrāk pienāks tas brīdis, kad tevi apprecēs. ja sieviete neliekas mierā ar precēšamos, vītietim šķiet, ka kaut kas sievietē nav īsti labi, ja viņa tā steidzas un cenšas sevi ātrāk apprecināt. 6 gadi ir daudz, bet visam savs laiks.
09.02.2011 19:52 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Maksliniece
Man patika, kā viens psihologs rakstīja- Tev gribēt būt precētai ir tādas pašas tiesības, kā viņam negribēt būt precētam. Tas nozīmē, ka ja nevarat vienoties šajā jautājumā, tev tā arī jāpasaka, ka ja viņš negrib precēties, jums ceļš tālāk kopā vairs nav ejams.
Precēšanās nav vīrieša vienpersonisks lēmums. Tā ir arī tava dzīve un ja tev tas ir svarīgi, tev jāatrod tāds cilvēks, kas apmierinātu šo tavu vēlmi. Katram pašam ir jāuzņemas atbildība par savu dzīvi, par to, lai vēlmes tiktu piepildītas un ja tās nevar piepildīt kopā ar esošo, tad jāmeklē cits. 30 gadi- nu tu vēl esi pietiekami jauna un arī vēl ir pietiekami daudz jaunu brīvu vīriešu.
Jo padomā, ja nu viņš tiešām negrib precēties- tev jau būs kādi 40 gadi un joprojām nemiers sirdī par to, ka tā arī nav izdevies apprecēties. Vai tas ir tā, kā tu vēlies dzīvot- ar rūgtumu sirdī?
Ir redzēts, ka izšķiras ilggadīgi pāri un drīz vien abiem viss nokārtojas- abi atrod citas otrās pusītes, apprecas, piedzimst bērni un visi ir laimīgi.
09.02.2011 20:03 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
nu spiest gan nevajag, tas nebūs risinājums. Varianti divi- gaidi, kad tas notiks pats no sevis, vai ej pie cita,kas precēs.
09.02.2011 20:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Jus dzivojiet kopa 6gadus-saprotu,ka attiecibas ir labas...varbut pasaki ,ka gribi berninu,tad redzes ,ko vins atbildes?!!!Ta atbilde tiesam jociga-ka nav naudas-jus tacu tapat kopa dzivojat?!Ar naudu ,vai bez!!!
09.02.2011 20:17 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Bet es viņam jautājusi - vai viņš vispār kādreiz gribētu precēties un īstu ģimeni ar bērniņiem? Viņš varbūt nemaz to nevēlas arī tad, kad viņam būs 40 un 50mit gadu.

Manuprāt, tev vienkārši jābeidz par to domāt un jābauda Jūsu attiecības. Šādi brīži pienāk tad, kad vismazāk to gaidīsi un tad, kad liktenis būs lēmis gan tev, gan viņam būs pārliecinātiem šo lēmumu.

Es nekad negribētu šādu jautājumu savam mīļotajam uzdot. Pēc tam drošvien domātu - vai viņš pāts pēc manas iniciatīves būtu kādreiz bildinājis?
Tas taču ir tik brīnišķīgi, kad notiek negaidīti! (l)
09.02.2011 20:21 |

Reitings 1475
* atvainojos par kļūdām, varētu būt vainojama mana temperatūra :-D
09.02.2011 20:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Gardumina-tev taisniba :-) -ta bildinasanas sajuta tiesam ir kaut kas (l) !!!Saja gadijuma ,cilveki jau nodzivojusi kopa labu laicinu,cik sapratu?
Izklausas ,ka ir jau, ka virs ar sievu-tikai nav ta papira!!! :-P
09.02.2011 20:25 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Gardumiņa
Tā arī cilvēki piedzīvo vilšanos.
Ja divi cilvēki kopā nodzīvo 6 gadus un ja sieviete ne reizi neieminas ne par bērniem, ne precēšanos un ja vīrietis negrib ne bērnus, ne precēties, tad šādu sarunu iztrūkumu viņš var uztvert kā normālu parādību- es negribu, viņa arī negrib- tātad attiecībās viss kārtībā. Savukārt sieviete tajā pašā laikā katros svētkos cer kaklarotas vai auskaru vietā beidzot saņemt gredzentiņu ar maģisko jautājumu.
Ja mēs otram nesakām, ko vēlamies, tad nevar cerēt, ka tās tiks realizētas vai apvainoties, ka tās netiks realizētas.
Es jums pilnīgi piekrītu, ka piespiest nedrīkst, bet apjautāties otra cilvēka viedokli šajā jautājumā droši drīkst un izteikt savējo un attiecīgi rīkoties.
09.02.2011 20:28 |

Reitings 1475
Protams, ka jāpajautā vīrietim viedoklis par šo tēmu un es pat kādreiz pajautāju tā līdz cik gadiem viņam liekas, ka viņš vēlētos pirmos bērniņus un tml. Ļoti daudz ko par vīrieti var saprast :-)
09.02.2011 20:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
jo vairak bazisies virsu ar savu gredzenu un precesanos, jo vairak vins pretosies.

varbut centies neplesties, kadas situacijas rikoties ta, ka parasti nedari. piem, lasiju zurnala ka virietis appreceja savu draudzeni.
1. piem. vins gribeja ar draugiem braukt uz kaiminvalsti atpusties. bez vinas. vins domaja, ka meitene sacels traci, bet ta vieta vina noveleja patikamu atputu. tas lika vierietim saprast,ka vina ir ka radita vinam.
2. piem. vina mate bija slima. vina bija drauga matei neatsverams atbalsts. kad vins uzzinajis cik laba un cakla ir vina draudzene(no mates labas atsauksmes), ta uzreiz appreceja.

nu varbut ko izsecini no ta visu.

mani noverojumi liecina, ka jo ilgak dzivo kopa, jo mazak precet grib. kipa labi ir tapat, kam tas formulitates utt. °
°un vel jau pastav iespeja, ka virietis nav atradis to savu isto, ka neprec...
10.02.2011 02:00 |

Reitings 41
Reģ: 15.05.2009
paldies par viedokliem. Tur jau taa lieta, ka esam par to runajushi un vinsh ir teicis, ka velas kadreiz gan kaazas gan bernus un ar mani, tachu vinsh nesaprot, ka sievietei reproduktivais vecums nav bezgaligs, ka 40 gadus man diez vai izdosies dzemdet pirmo bernu bez maksligas iejaukshanas utt. Vinsh neaptver isti to, ka laiks iet uz priekshu.
Kad man bija 20 es galigi neuztraucos par visu un tiesham neiespringu uz shiim temaam, tacu nu man zuud pacietiba un baidos, ka shis shaubas par vinja milestibu var izniicinat manas juutas (t)
10.02.2011 20:43 |

Reitings 336
Reģ: 17.03.2010
nu jā,novilkt līdz 30 gadiem tas jau ir traģiski.Manējais arī nebildina vēl(6 gadi kopā)Mums 26.Arī naudas nav,un tad vēl visādas atrunas,,,, :%27-(
10.02.2011 21:26 |

Reitings 120
Reģ: 14.06.2010
Man šķiet ,ja 3 gadu laikā nebildina ,tad nekad to nedarīs!
10.02.2011 21:32 |

Reitings 5395
lai vēl reiz šo tēmu pārcilātu ar savu vīrieti Tev būtu sev svēti jānosolās viņam neko nepārmest, un jautājums - vai viņa vecāki ir precējušies? Varbūt viņam nav psiholoģiskās drošības, ka tas ir priekš viņa, kas labs, jo ir bijuši daudzi negatīvi piemēri vai nu bērnībā vai agrāk, varbūt kāda cita viņu ir atraidījusi? iemesli var būt dažādi, arī tāpati negribēšana vai bailes, ka pēc kāzām jūsu attiecības mainīsies...
10.02.2011 23:11 |

Reitings 2170
Tagad lasu grāmatu Kāpēc vīrieši apprec maitas, un tur esmu guvusi vērtīgu atziņu - vīriešus atbaida sievietes, kuras izmisīgi vēlas precēties. Vīrietim automātiski rodas doma, ka sievietei ir vajadzīgs nevis vīrietis, bet gan tieši pašas kāzas. Piekrītu, ka gribās un bēdīgi, ja bildinājums kā nenāk, tā nenāk, bet uzspiežot to vīrietim, laimes tāpat nebūs.
10.02.2011 23:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits