Tur jau tā lieta, ka mēs katra esam savādāka. Tāpēc ēšanas paradumi vienam tādi ,otram tādi. Es jau esmu teikusi, ka visgrūtākais tajā visā uzsākšanas procesā ir tieši darbs ar galvu. Pieradums dara savu. Padomā, varbūt ēdiens Tev kaut ko aizvieto emocionālā līmenī? Ja jā, tad saproti ko ,un centies izlīdzināt ,dodot pretī sev kādu līdzvērtīgu lietu, kas rada piepildījumu.
Man vienkārši palika sevis žēl. Jo bieži bija tā, ka daudz darba, tāpēc ēdu fast food tur pat pie datora. Vakarā bezspēkā ievēlos gultā un rīts protams vienā steigā bez brokastīm. Un jo neveselīgāk ēd, jo grūtāk mainīt paradumus. Sliktajā ēdienā ir garšas pastiprinātāji, kas ir ne vien indīgi, bet izraisa velmi vēlreiz ēst to pašu. Sākās problēmas ar veselību un tad es pateicu stop. Nomainīju ēdienkarti, sāku cītīgi sportot un tagad esmu septītajās debesīs. Tagad man ir atkarība no jaunā dzīvesveida, jo sajūtas ir super. Pati no sevis arī pazuda velme pēc cigaretēm. Lielais noslēpums tai visā ir saprast, kāpēc Tu to dari un ,ja sev kaut ko paņem nost, tad liec kaut ko vietā. Daudz ko nodara tieši tas, ka paliek tukša vieta.