Tiešām problēma.
Atkal kavējas MR. Pagājušo reiz, kad tā gadījās, ārste paziņoja, ka pie vainas ir saaugumi, kas radušies pēc bērnībā pārciestas apendicīta operācijas. Sāpes, godīgi sakot, neciešamas. Nosēdēt nav iespējams. Pēdējo reizi tas bija pirms kādiem 5 mēnešiem. Toreiz kavējās 2 mēnešus un nekas nevarēja tās izsaukt, un arī sāpes nevarēja noņemt. Bet USG neko neuzrādīja. Nelīdzēja pat Duphaston. :-/ Vārdu sakot, nulles variants. Nu un tad aizgāju pie tantiņas un - viņa tur ar rokām plātījās, ūdeni apvārdoja... un Tavu brīnumu - pēc dažām dienām MR atnāca un sāpes beidzās. :-O Es jau cerēju, ka viss ok - un tā arī bija - visu šo laiku viss bija kā pēc pulksteņa un bez sāpēm, bez nekā.
Bet tagad atkal. :-( Sāp tā, ka nav kur likties, atkal būs jāguļ ar auksta ūdens pudeli uz vēdera, un es nezinu, ko darīt. Pie ārsta iet nezinu vai ir jēga, jo neko tur neuzrāda, un ar saaugumiem neko darīt nevarot. (e) Vārdu sakot, tika pateikts, kā ir tā jādzīvo, kad gribēs bērnus, tad ari ko pasāks, ja būs nepieciešams.
Varētu aiziet pie cita ārsta un to noteikti arī darīšu, ja nekas nemainīsies līdz nākamās nedēļas vidum, jo līdz tam laikam man ir very limited means. :-|
Jautājums - varbūt kādai ir tā bijis, un ko var darīt, lai kaut tās sāpes noņemtu? Lekcijās nevaru nosēdēt. (t) Stāvot un ejot viss kārtībā, sēžot - :-( .