Vai kada no sejienes ir pasutijusi drebites un kadas ir atsauksmes par kvalitati?Vienkarsi vinjas nav letas un man ir iepatikusies si kleita http://www.creativelatvia.com/lv/Violet_mini_dress tapec baidos par kvalitati.
Tās ir dizaineru radītas un šūtas drēbes. Nedomāju, ka te būtu jābaidās par kvalitāti, nav jau bode, kur visu ražo tūkstošos eksemplāru par 2 ls gabalā.
a kas? Audums nu nemaksā milzu naudu un vēl priekš tik īsas kleitas...dizainera darbs...nu nez, LV tie dizaineri man nešķiet diez ko jēdzīgi. Ai bet es te ne pa tēmu, cilvēciņam patī, lai pērk, bet ja godīgi tad pie jebkura šuvēja sanāks lētāk ;-)
Šeit Latvijā pa 5ls nevar kleitu uzšūt :-D :-D :-D lai uzšūtu vienu kleitu šuvējai nepieciešama vesela diena (atkarībā no kleitas sarežģītības)un parasti kleitas uzšūšana maksā no 20ls..(par vienkāršāko + audums):)
piparene , da ne par to... skaidrs,ka katram darba realizētājam gribās nopelnīt...protmas, gaumes jautājums, bet tur nav nekā smuka, neviena sakarīga apģērba gabala, līdz ar to manās acīs tās idejas un realizētais attiecībā pret cenu ir kosmoss.
ideja maksā jā, bet tur var tādus sviestus dabūt, ka tiešām par velti neņemtu :D takš, lai nopārdotu, tai drēbei ir jāiestaista uzmanība, ne tikai negatīvā veidā :D