:(((

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010

Shodien baigi slikti juutos, negribaas neko dariit, tikai guleet lai nav ne par ko jaadomaa. Draugs ir it kaa aiznjemts ar saviem darbiem, kaut gan vinjsh vienmeer ir bijis aiznjemts, bet vienmeer atbriivoja laiku lai man piezvaniitu, bet peedeejaas dienaas vinjsh neliekas ne zinis, kaut gan Katru vakaru tiekamies bet shito peedeejo meenesi neesam nekur bijushi, vinjsh atbrauc pie manisss, paseezam paskatamies kaadu filmu, pamiileejamies un tad vinjsh uzreizz skrien maajaas jo jaaiet naakoshaa dienaa uz darbu. Es juutoss loti slikti. Sajuuta taada ka vinjsh atbrauc pie manis pamiiciiities un kaa beidzam miileeties taa vinjsh biksees iekshaa un prom..

Naakoshnedeelj brauksim briivdienaas, zinu ka viss buus savaadaak bet man vienalga citreizz paarnjem taada sajuuta ka vinjam ir par mani vienalga. Jau ir pusdiena galaaa un vinjsh veel man shodien ne reizi nav piezvaniijis.

juuutosss looti slikti :-/

06.02.2011 20:07 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
atrodi cosmo! :D
nē, nu nopietni! gjau meičas rīkos cosmo tusiņu kkad, aizej! foršas meičas! :)
06.02.2011 21:21 |

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
nedziivoju lv, diemzheeel.. :%27-( varbuut te var atrast arii kaadu kas ir no uk :-D
06.02.2011 21:23 |

Reitings 35
Reģ: 06.02.2011
O, Tu esi UK? Labais (l) Es Tavā vietā pastaigātos pa jaunām, nezināmām kafejnīciņām vai izklaides vietām, nevis sēdētu un čīkstētu, un pie reizes iepazītu jaunus cilvēkus, taisītu piedzīvojumus, ir taču tik daudz iespēju!
06.02.2011 21:34 |

Reitings 60
Reģ: 27.06.2009
well, nu es varu dalīties tikai ar pretējo viedokli, jo es neesmu no tām čīkstīgajām, kas pārdzīvo, ja draugs nav piezvanījis 10x dienā, un atsūtījis vēl 10 sms.
es ar esmu diezgan aizņemta, un man ir savas intereses, un ja godīgi, tad es esmu tā, kurai nepatīk, ja viņai zvana. tas nav tā, ka es negribētu rakstīt, bet vienkārši piemirstas, jo galvā citas domas, kad ienāk prātā, tad domāju, ka izdarīšu to pēc 5 min, bet tad atkal aizmirstas, un tā vēl ilgi. Bet ja man vislaik raksta un prasa, ko es daru, kapēc nerakstu, tad es aizsvilstos, un par spīti neatbildu, un man ir tik daudz pārmests, ka man ir vienalga..
Bet nu es cenšos kaut kādu kompromisu rast.. lai arī tas ir grūti.. bet ir jāprot nošķirt darbu, mācības utt, no privātās dzīves, es to daudz stāstu savam draugam, un samierinies arī tu..
07.02.2011 19:54 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
spried pati par to, ka pec seksa ievelk kraninu bikses un notinas.
07.02.2011 21:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits