Šķiršanās

Reitings 10
Reģ: 29.01.2009

Esmu nonākusi, manuprāt, sarežģītākajā situācijā kādu šobrīd spēju iztēloties un es tiešām gribu dzirdēt Jūsu viedokli.

Esmu kopā ar savu puisi jau 4 gadus. Satikāmies skolā un šausmīgā ātrumā izveidojām mūsu vecumam pārāk nopietnas attiecības. (Man bija 16) Būtībā kopā uzaugām un izveidojām viens otru tādus kā tagad esam. Abiem tās ir pirmās nopietnās attiecības un vispār pirmā mīlestība. Kopā pavadījām visu iespējamo laiku, palikām viens pie otra, visu darījām kopā un jau gandrīz plānojām ģimeni kopā. Pat mūsu vecāki jau mūs savos prātos salaulājuši...BET pēdējā laikā mani nepamet sajūta, ka es šīm attiecībām neredzu nākotni. Puisis man neko nav nodarījis, mīl mani pat pārāk stipri, vēl tagad katru dienu runā par kopā dzīvošanu un pat neiedomājās par mūsu attiecību izjukšanu, toties es jau aptuveni 2 mēnešus par to domāju gandrīz katru dienu. Esot ar viņu kopā jūtos tik ļoti vainīga pret viņu tikai tāpēc vien, ka domāju par šķiršanos. skatos kā viņš smaida un joko un sāku sev pārmest par to, ka gribu viņam nodarīt tādas sāpes :( Bet esmu sapratusi,ka tā mīlestība,ko es pret viņu jūtu jau ir kļuvusi kā pret brāli ne puisi. Es vēl tik daudz ko dzīvē gribu izdarīt un jūtu, ka ne kopā ar viņu. Es viņu mīlu, bet viņš nav mans īstais un vienīgais. Tagad mocos,jo nezinu kā lai viņam to pasaka. Viņs nesapratīs, nelaidīs vaļā un bail, ka galu galā es padošos un palikšu ar viņu... Tāda sajūta, ka es nekad sev nepiedošu par tām sāpēm ko viņš manis dēļ pārcietīs...jūtos apjukusi un patiešām ļoti bēdīga...

05.02.2011 23:43 |

Reitings 2
Reģ: 15.03.2009
Ja jau vienreiz ir šāda situācija bijusi, un nu jau ir otrā reize, tas būs arī trešā un ceturtā.
Tāpēc atkāpties jau vairs nav kur.
Protams, iziesi cauri ellei.. Vai būs labāk? Būs citādāk.

Katrā ziņā Tev jāieklausās, ko saka Tava sirds, prāts šādās situācijās jau sen ir tālēs zilajās (t)
06.02.2011 01:00 |

Reitings 5709
Zini, man BIJA ļoooooti līdzīgi un es līdz šai dienai nezinu, vai es rīkojos pareizi. Es izšķīros. Simts un vienu reizi biju to pārdomājusi, izplānojusi, izsvērusi... un nolēmu attiecības izbeigt. Tā gan bija divreiz - pēc pirmā mēģinājuma ātri sapratu, ka esmu kļūdījusies un vīrietis, kad atkal sagājām kopā, pat ne reizi man to nepieminēja. Bet tagad pat neapsveru iespēju, ka varētu atkal būt kopā ar viņu. Jā, iespējams, gribētu... jo atmiņās viss ir skaistāk un labāk, bet, droši vien, vislabāk, lai tas tā arī paliek.

Katrā ziņā vienu es zinu noteikti - domas tāpat, pašas no sevis, nepāries...
06.02.2011 01:14 |

Reitings 1705
nu tā mēdz gadīties, ka jūtas pazūd. Man tā ir gadījies. Sev taču nemelosi - Tev nav jūtu pret viņu, sirdī jau tāpat viss ir beidzies, atliek tikai oficiāli tam pielikt punktu. Tas ir baigi grūti, ja otram ir jūtas pret Tevi, pati nesen tam gāju cauri, ir jāsaglabā tas balanss starp to, lai otru pietiekami lojāli un nesāpīgi atstātu, ļaujot izrunāties, visu apspriest, tajā pašā laikā neupurējoties un paliekot pie stingra lēmuma, ka viss ir beidzies.
06.02.2011 01:16 |

Reitings 10
Jūs man liekat justies labāk jau tādā ziņā vien, ka liekat man saprast,ka tiešām esmu pieņēmusi pareizo lēmumu šķiroties.
Gribu izrunāties ar mammu. Draudzenes nesaprot,jo viņām viņš arī liekas superīgs,mīļš, jautrs utt un nesaprot kāpēc gribu pamest.
Šis laikam būs briesmīgs mēnesis un vēl tā sasodītā Valentīndiena...
06.02.2011 01:26 |

Reitings 5709
Eva, nu, ne tikai mēnesis būs briesmīgs. :-D Man šķiet, ka šķirties ir ļoooooti grūti tam, kurš ir savā galvā to lēmumu pieņēmis, jo tā ir mūsu izvēle - sāpināt cilvēku. Cilvēku, kurš mīl mūs un darītu visu mūsu dēļ.. :-| Nav viegli, nē. Bet ilgtermiņā - ir pareizi.
06.02.2011 01:28 |

Reitings 10
Nu,manuprāt, kādu mēnesi vilksies pats šķiršanās process,jo viņš tik viegli neliksies mierā, bet kas zin... protams,sāpēs daudz ilgāk...
Galvenais man šobrīd saprast,ka jadomā par sevi pirmāmkārtām un nevis jāžēlo viņu, jo žēlojot un neko nesakot,tikai viņu mānu...
06.02.2011 01:33 |

Reitings 5709
Eva, tieši tā - rezultātā tik un tā abi būsiet zaudētāji.
06.02.2011 01:35 |

Reitings 5709
(ja turpināsiet attiecības)
06.02.2011 01:36 |

Reitings 712
Principā ir tā,ka bieži vien var uzskatīt,ka tik agri izveidotām attiecībām nav nākotnes,bet man tepat blakus ir spilgts piemērs,ka tā var būt. tas ievieš optimismu.
Vispareizāk būtu runāt par savām sajūtām ar savu puisi.
06.02.2011 04:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits