Kā to sauc?

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009

Šī tēma man jau labu laiku ir prātā.

Šodien pēc darba izdomāju aiziet uz veikalu, nopirkt māsīcai dāvanu dzimšanas dienā, un sanāca diezgan lielu līkumu izmest ar kājām pa pilsētu.

Līdzarto ieskriet kādā veikalā, ieraudzīt kā jaunieši un gados vecāki cilvēki iepērkas īpaši piektdienas vakaram.

Bet es gribēju parunāt par attieksmi.

Tākā es vienmēr dodoties ārpus mājas(un nešaubos, ka arī jūs) Piedomāju pie savu vizuālo izskatu. Jā man ir interesanta cepure, interesants mētelītis, augsti papēži, un varbūt savā mazpilsētā es mēdzu iekrist acīs kādam cilvēkam.

Paskatās kāds vīrietis, tā sieva blakus šo aiz rokas un sāk pukstēt :-D.Apmēram tā:)

Nu lūk, attieksme tāda, pieņemsim pārdevēja,- uzmet niknu skatienu, jebtādu interesanto, nopēta no galvas līdz kājām. Tad rindā stāvot kāda "dāma cītīgi vēro.

Uz ielas šādi skatieni, protams tas ir savā ziņā patīkami. Bet esmu pamanijusi, ka tieši sievietes ar tādu kā pat nelielu greizsirdību, jeb pat tonis kļūst tāds savāds.

Atceros, kad pati biju dažus gadus jaunaka, mēdzu paskatīties uz kādu tiešām glaunu tanti, un bija tā ka kāds vārdiņš paspruka- Ar domu, gan jau ka pati sevi tā nav apģērbusi.:)

Es ceru ka jūs mani sapratāt, un vai jums arī nav gadijies tā, ka reizēm jūtat tādu kā greizsirdību no malas, es pat nezinu kā lai to nosauc. (t)

04.02.2011 23:45 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Es parasti skatos cik cilvēks ir saskaņoti saģērbies un vai atbilstoši savam augumam. Protams, patīkami skatīties uz skaistām sievietēm:)bet dēļ drēbēm nevienu neapskaužu un citām materiālām lietām.
Apskaužu drīzāk sievietes (labā nozīmē), kurām labāks augums par manējo:)
05.02.2011 00:26 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
viesulis
mums kojām blakus ir superneto, tad nu koju iemītnieki uz veikalu , ziemas laikā,iet čībās un šortos, tā kā ne ar ko neizcēlies :D:D:D:D

Nu jā, ir tādas sievietes, vienreiz ,es nedzirdēju, bet draugs esot dzirdējis, kā kaut kādas divas sievietes esot teikuša, paskaties kāda bārbija... :D biju apģērbusies vienkārši , sportiski, nezinu kādu bārbiju viņas manī saskatīja :D

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
man arī patīk paskatīties uz cilvēkiem ar odziņu-bet ne aiz ļaunuma,ir bijis tā ka gribas pieiet klāt un pateikt ka superīgi izskatās,tas man uzlabo omu (l) ,,
viesuli tu atgādini manu brāli-par tiem šortiem,basām kājān veikalā un tamlīdzīgas izdarības :-D (s)

Reitings 570
Reģ: 02.03.2010
ārprāc, kāds liekuļu topiks :D
05.02.2011 00:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
it seviski kompanijas, kolektivos es juytu ta teikt apkartejo attieksmi pret mani. bet uz ielas es tam vienkarsi uzmanibu nepieversu, ta teikt noblokejos, jo tas trauce.
05.02.2011 00:28 |

Reitings 2677
Man pat draudzenes acīs iemeta, ka redziet, tad kad es esmu viņai bakus, neviens puisis nepievērš viņai uzmanību, tad ,kad es neesmu un viņa ir viena pati, tad viņi puiši līpot klāt :D
05.02.2011 00:31 |

Reitings 570
Mademoiselle
tīrs aprēķins! tāpat kā smukajai meitenei ir līdz resnā draudzene, bet numuriņu parasti dod resnā :D :D
05.02.2011 00:34 |

Reitings 2677

nu moins ,viesuli :-D
05.02.2011 00:37 |

Reitings 50
Reģ: 29.01.2009
Man ir bijis līdzīgi, ir gadījies, kad es braucu GC augšā pa trepēm, bet lejā brauca meitene ar savu draugu un pēkšņi tas draugs mani ieraudzīja un vienīgais, ko spēja bija novaidēties - wow!! Nepatika nemaz man tā situācija, es tās meitenes vietā nepriecātos :-|
Bija tā man visu vasaru, taisīju smukas bildes liku draugos.lv, visi komentēja cik es skaista un blā blā, bet man jau lika, ka skauž....un ziniet noskauda arī, pēc vasaras es dikti saslimu un vēl tagad neesmu izveseļojusies, no tā, kas bija vairs nav nekā, protams citi mani mēģina iepriecināt sakot, ka, tad, kad es smuki saģērbjos mana slimība pat man netraucējot, bet man traucē un pat ļoti... :%27-( Man pat pie ārsta sievietes jāiet prastās drēbēs un bez kosmētikas, lai tik es neizskatos pārāk sapucējusies, jo, tad mani negrib ārstēt, es jau te vakar izmetu, ka man viena daktere vakar pateica, ka es tāda kā tagad būšot vnm un lei necerot izārstēties, likās, ka viņai tas baudu sagādāja un nav jau brīnums, pati pelēkā pele.... (t)

Tā kā meitenes uzmanīgi, visu var noskaust. No tā kas bija nav vairs nekā...ok, manu stilu man neviens neatņems, bet manu seju man gan vairs neatdos.... :%27-(
05.02.2011 01:33 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Jap jap jap, Latvijaa diemzjeel visu laiku juutu, ka apkaarteejaas sievietes ar skaudiigu vai pat niciigu(!!) skatienu luur uz taam, kas gaumiigi vai ar savu stilinju smuki sapuceejushaas.
UN MAN TAS SASODIITI RIEBJAAS!

Shii laikam ir vien no lietaam, ko dievinu sheit UK, ka cilveeki nav tik sasodiiti skaudiigi! Es te biezji (taapat kaa citi cilveeki) piemeeram rindaa staavot varu sveshai meitenei pateikt ka vinjai baigi labie zaabacinji vai arii pateikt kaadu citu komplimentu, nu taa no sirds. Tas tachu padara dziivi daudzreiz pozitiivaaku un patiikamaaku. Cilveeki te uzsmaida, ja redz smuku meichu pretii naakam, taa dara gan puishi, gan omiites, gan arii citas meitenes.
Cosmo meietenes, es ceru ka juus te neviena neesat no taam, kas noluur uz citaam ar dikti negatiivu skaudiigu attieksmi. ;-)
05.02.2011 01:41 |

Reitings 2677
Elfija.
kas tev par slimību ? :-/
05.02.2011 01:43 |

Reitings 570
Jap jap jap, Latvijaa diemzjeel visu laiku juutu, ka apkaarteejaas sievietes ar skaudiigu vai pat niciigu(!!) skatieniem...

Jūs protams apzinaties, ka runājat pašlaik viena par otru? :D
05.02.2011 01:47 |

Reitings 5625
Man ir pilnīgi vienalga, kā kurš ģērbjās, ko dara... ja arī kkas dikti iekrīt acīs, tad nodomāju, jā, smuki, es ar tādu gribētu vai ak dieniņ, kā var tā staigāt un viss... pofig!
Un mazliet piekrītu viesulim - bišķit nelabi jau no salkanuma metās!!!
05.02.2011 01:47 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nepievēršu īpaši uzmanību tādām lietām.
05.02.2011 11:44 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
sanaak, ka sheit salasiijushaas tikai taas, uz kuraam skataas? :D es piemeram laikam esmu taa blenzeeja, bet nevis skaudiigi, man patiik paskatiities, kaa cilveeki smuki, vai tieshi ljoti drausmiigi sagjeerbushies. uz mani nekad neeskataas, jo nav ne sharms, ne baigaas krutaas lupatas
05.02.2011 16:52 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Nesen redzēju meiteni, vienkārši saģērbušos, bet kādi viņai bija mati (l) - tādi uz afro stilu, tikai garāki(noteikti, ka grūti iedomāties, bet izskatījās super labi), kopti un dabīgā tonī...reti ir tā, ka kaut kas šķiet ļoti skaists un gribas izteikt komplimentu-bet tai meitnei tiešām gribējās, tikai nokautrējos :D
05.02.2011 17:20 |

Reitings 1020
man patiesībā vispār neinteresē, kā nepazīstami cilvēki izskatās. bet, uzmetot skatienu, es pamanu ikvienu sīkumu, tādēļ man dažkārt cilvēki saka - kāā tu paspēji kko tādu ieraudzīt.
05.02.2011 17:27 |

Reitings 1873
Es arī skatos uz cilvēkiem uz ielas. Īpaši jau neskauž, bet patīk paskatīties uz glītiem un interesantiem cilvēkiem :-D
1x gan laikam pārāk uzkrītoši blenzu vienai meitenei virsū- bet viņai bija tik skaisti svārki (l) Un man skauda, jo man tādu nav :-D Protams, neko negatīvu nepadomāju vai neteicu, jo biju aizņemta ar svārku apbrīnošanu :-D
05.02.2011 17:43 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
īpaši nevēroju nevienu, arī nepatīk ja skatās uz mani :-D :-D
05.02.2011 17:50 |

Reitings 161
Reģ: 23.06.2010
Man vispār liekas, ka meitenes reizēm ir tik iedomīgas, ka ja kāda cita kaut ko ne tā izdara, tad jau uzreiz skaudība. Nu kamoon, tas ka jums kādreiz kaut kas skauž, nenozīmē, ka citiem arī skaudīs. :-D
Arī esmu ievērojusi skatienus uz sevi, bet nekad nav ienācis prātā, ka kādai ir greizsirdība vai kas tur. :-D :-D :-D Tikpat labi kāda var arī skatīties uz to, cik nepiemēroti esmu saģērbusies.

Tām, kas visur saredz greizsirdību no malas, ieteiktu mazliet nolaisties no zemes un nesadomāties par to cik nu lieliski izskatos. ;-)
05.02.2011 17:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)