Draugs sportists

Reitings 35
Reģ: 04.02.2011

Sveikas meitenes :) Man ir viens jautājums, varbūt kādai no Jums ir tāda pieredze bijusi, ja ne, tad iespējams padalīsieties ar savu viedokli.

Tātad-mans draugs ir sportists, precīzāk nodarbojas ar bodybuilding (iet uz sporta zāli un cilā stieņus utt.) Protams, es saprotu tas ir tikai apsvecami, ka ir aizraušanās ar sportu un hobijs, taču ne tur tā problēma, viss sākas ar viņa lietotajiem preperātiem-tabletēm,proteīniem utt. Esmu pārlasījusi jēgu jau i-netā, kas tur slikts un, kas tur labs..protams paši, kas to lieto neko sliktu nepateiks. Jautājums tāds, sekss mums ir pārtrauktais, bez prezervatīva, piekopjam jau 2 gadus. un bieži viņš man beidz mutē, un tur jau tā problēma, kopš viņš to visu lieto, es vairs nevēlos norīt viņa spermu, tikai tapēc, ka negribu, lai visas tās indes ir arī manā organismā, neesmu no kautrīgajām, un esmu jau viņam pateikusi, ka to nedarīšu un arī nedaru. Taču jautājums vai tas man ko var nodarītu? Ir gadījies ka viņš beidz arī man iekšā,jo pirms mēnešreizēm ir gadījies.. taču arī to vairs neļauju, jo uztraucos par savu organismu, jo viss jau uzkrājas un izdalās tieši tādā veidā, arī to lasīju.. Varbūt kādai no jums ir bijusi līdzīga situācija? Protams, ir jau vel daudz lietas par kurām uztraucos, ka tas bojā viņu veselību, taču viņam izskats, spēks ir ļoti svarīgs un, lai kā es censtos ieskaidrot, ka tāpat ir labi, nekas neizdodas.. :-/

P.s. Piedodiet, ka tik atklāti, bet, ko tur daudz caur puķēm rakstīt.. :-|

04.02.2011 14:47 |

Reitings 102
Reģ: 13.01.2011
Nu vismaz mierina tas, ka lieto tikai kā kursu. Citi jau uzsēžas uz tām ķimikālijām..un tas gan liek aizdomāties, ka cilvēks ir tik ļoti atkarīgs no sava izskata, ka darīs da jeb ko, lai tikai izskatītos skaists savās acīs.
05.02.2011 20:24 |

Reitings 90
Reģ: 06.06.2009
Jā, tādi ir un daudzi..
Man vairāk ir tādi apkārt zināmie, kas durās uz kādu mazu laiku un zirgu devās, lai tikai uz sitienu praktiski dabūtu tos muskuļus un izskatu, bet nu, pēc tam, jāsaka atklāti, ir vnk drausmīgs paskats!
Tā nav tāda joka lieta. Tam visam jāpieiet nopietni un saprātīgi.
Nu tie, kuri ir jau bez maz vai atkarīgi, ir vnk norakstījuši savu dzīvi, manuprāt. Ne veselība normāla, ne par berniem īsti domāt..
05.02.2011 20:30 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
sperma tā jau ir tīri proteīni :D
a tās, kam ir diēta mošk nerij, jo liekas kalorijas? :D:D
06.02.2011 00:18 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Nu nez vai viņam vispār svarīgi Tu norij, izspļauj vai iešņauc, manuprāt, tas ir mīts, bet nu ne par to.
Es domāju, ka tik mazās devās Tev nekas nevar kaitēt. Turklāt daļa koncentrāta ir uzsūkusies viņa organismā pirms tam.
06.02.2011 00:31 |

Reitings 67
Reģ: 15.12.2010
:D

Tev gan gūti :D

tik pat labi ēdod biezpien Tu aplispi ar kautkādām slimībām un netīrumiem :D
06.02.2011 13:50 |

Reitings 35
Reģ: 04.02.2011
Paldies visiem, kuri padalījās ar savu viedokli :) Skaidrs ir tas, ka vislielāko ļaunumu nodara tie steroīdi, ja tos lieto regulāri, un tikai tad tas varētu, kaut kādā veidā ietekmēt mani.

Sleiters- Tavs komentārs pilnīgi stulbs un nevietā ;)
07.02.2011 11:57 |

Reitings 4
Reģ: 19.10.2010
Indes? Ak šie vienkāršie aizspriedumainie ļautiņi.
11.03.2011 14:26 |

10 gadi
Reitings 4837
Reģ: 29.01.2009
bijušais rija steroīdus, visa mugura bija pumpaina, fui, plus olas tik mazas sarāvušās bija-kā paipalu oliņas :-D
11.03.2011 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits