Tā kā man nav cepeškrāsns, esmu gatavojusi šo kūku - ļoti, ļoti garšīga:
virtuve.calis.lv /receptes/foto-receptes/saldie-edieni/mascarpone-bruna-biskvita-kartojums/
Es parasti lieku tās firmas sieru, kuram konkrētajā brīdī ir atlaidīte, un garšas starpības starp kūkām, ko taisīju no Filadelfijas siera un kūkām, kurās bija Kāruma svaigais siers nebija.
Tieši vēl iepriekšējā nedēļas nogalē tapa siera kūka, tik krēmīga un garda sanāca.. mmm... :-)
http://www.apollo.lv/portal/life/articles/167068 - es pēc šīs taisu, tikai pavisam, pavisam nedaudz pacepu. Tās kārtīgi ceptās man negaršo tik ļoti. Šai izmantoju Filadelfijas sieru.
Apmeram ta ari man sanak. Bet tas ir mana vecaja gazes pliitii. Jaudigakas krasnis meibii vajag mazak. Bet to var ljoti labi redzet pec kuukas augshinjas.