Biju laukā.Ja viss tas,kas šodien ir slapjš,rīt piesals-būs īsta slidotava uz visiem ceļiem.
Manējais atkal piezvanīja pačīkstēt,kā viņam manis trūkst :) Rīt jāpamet mierīgās mājas un jābrauc atpakaļ uz Rīgu.Jāatgriežas stresā...
Labi,ka rīt vismaz beidzot uz The King's speech iešu.Prieciņš. :)
Gemini, es arī tikko no āras..nuuu, nezinu cik foršs, es uz visām pusēm "slidinājos" :-D vēl ņemot vērā to, cik mans suns "viegli" savaldāms...viņš jau noteikti domātu, ka es spēlējos, ja es līdz galam nokristu. :-D :-D bet, nu, es noturējos braši šoreiz :-D
ieliku keksu cepties, un es to izdarīju tad, kad bija jau par vēlu par atslodzi domāt, velns (e) tā kā es vaktēšu nākamo! un arī kebabā 2 par viena cenu, nevar neizmantot :D
ņam ņam, nu man gan jau te vairāk sniega, Rīgā varētu būt daudz šļuras (dīvaini izklausās) :-D
Es,kad pirms gada tieši staidzināju suni, viņa bija apmēram Tava Vulfija lielumā, nu ta mums ar interesanti gāja (t) :-D Un viņai tieši tā-likās,ka baigi forši spēlēties,kad es krītu :-D
Tikko bija baigi smieklīgi. Skatos 2 uzaicinājumi- viens no manas pirmās mīlestības, otrs no viņa draudzenes. Tā,kā profili viņiem ir gandrīz identiski (pat vārdi,jo ir iniciāļi abu), man ir aizdomas,ka tā viņa druška tik no sevis gribēja aicināt,lai ielūrētu galerijā, bet sajauca, diez tagad izmetīs no tā džeka draugiemm mani :-D
Vakar te tika komentēta dikti forša diskusija par jaukākajām/ romantiskajām lietām, kuras jūsu vīrietis ir darījis. Šodien vairs nevaru atrast :-/
Varbūt kāda atceras nosaukumu vai vismaz sadaļu, kurā meklēt?
klausos the secret, šodien jau noskatījos filmu, vakar pārlasīju grāmatu, vārdu sakot nodarbojos ar smadzeņu skalošanu un pārstādīšanu... bet visā kopā jūtos mierīga, vienīga sekojot norādēm par to, ak jārīkojas tā it kā jau būtu uztaisīju kāzu ielūgumu, un zinat, sanāca tīri smuks :-) :-D :-D :-D :-D
Esmu šodien malace- uzcepu 18 cupcakes(nelikās, ka būs tik daudz šamējo) :-D un pat gardi (l)
Uzcepu gaļiņu ar kartupelīšiem, izmazgāju veļu, piekārtoju māju, traukus nomazgāju, to visu 2h laikā :-P