hei!
es te baudu pēdējās brīvās dienas pirms atgriešanās augstskolas solā un parastajā ikdienas ritmā.dzeru kafiju un galīgi esmu aizmirsusi par atslodzes dienu... :-D :-D ok,labi,ka brokastīs neko daudz neēdu,mož ka vel sanāks izturēt. (l)
drīz jāiet skatīties seriāls tagad vai nekad,baigi foršs,iet pa tv 1,poļu ražojums... :-D :-D
vēlāk uz darbu,un ta jau atkal visa diena būs pagājusi.
iesaku izlasīt A.Dimā- Kamēliju dāmu,baigi labs darbs,man jau patīk romāniņi. (l)
P.S. Paldies AK 47 par iekārdināšanu izlasīt! :-)
oj, beidz, ne to vien var internetā pasūtīt :D Es, piemēram, zinu vienu saitu, kur var pasūtīt vnk dievīgus riekstiņus (tos, kuri pildīti ar vārīto krēmu) :D
Šodien dzīvojos ar trusi. Darbā nebija jābūt un vīrietis aizbraucis pie savējiem. Esmu jau sagatavojusies skatīties Eksperimentu un Otru Boleina meitu.
Man ir jautājums - kāda rīt brauks uz to krematoriju? Es neatteiktos no kompānijas.
Nav kaut kā kaitinoši, ka jaunākie komentāri pie tēmām krīt beigās? ...manuprāt neērti!
Varbūt jāierosina adminiem, lai jaunākie komentāri būtu redzami pirmie? Kādas ir jūsu domas?
man liekas, ka ir bijuši jau vismaz miljons visādu ierosinājumu, kā uzlabot šī foruma darbību, bet vēljoprojām te ir aizvēsture. tā kā laikam nav jēgas pirkstus deldēt. :-D
man liekas,ka viņiem vajadzētu izveidot nelielu forumu,kur mēs varētu izteikt savas idejas..
bet,nu..
atceros,ka vienā vasarā panācām to,ka rāda ne tikai jaunākās tēmas,bet arī pēdējās komentētās,jo līdz tam bija tā,ka ja nokomentē tēmu,bet ir bijušas jau 5 citas,tad to tēmu varēja atrast caur meklētāju..