jā, rausīt es ar gribēšu zināt! :-)
darb;a bija ienācis viens čalis kurš iedeva smaržas sapūstas uz papīriņiem, pēc kāda laika nāca jautāt kuras patika un tās tad uzpūta, bet vot nebija man laika ar viņu parunāt nesapratu, kas pa smaržām tās ir uz papīriņa ir itkā uzrakstīts bet rokraksts krimīnāls un tieši šitām smaržām nevar salasīt nosaukumu, bet gribēju papētīt cik tādas maksā veikalā! :-/
Rausi, kas jāizdara, lai iekļūtu izredzēto sarakstā, kūrām pastāstīsi, ar ko kļūsi slavena?! Es arī gribu zināt! :D Lai pēc tam mazbērniem varētu stāstīt - vai ziniet - ar šo slavenību es bieži internetā parunājos.. :D :D
P.S. Un man prieks, ka viņa vecmamma izrādījās forša! :D :D
Madam, pareizi ir! :-D
Bļāviens, es esmu dusmīga uz drauga mammu. Viņam jau vajadzēja būt mājās, bet nē viņam vajadzēja pie mammas aizbraukt un tagad netiek projām. Nu fu*k! :-/ Tas jau izklausās privātīpašnieciski! :-D
Ai, nu neka jau tur baigi kruts nav baigā mega zvaigzne jau nebūšu. :-D Vienkārši nedaudz slavenāka vai atpazīstamāka. :-P Es tagad sakautrējos. (s) Nu ok, kas gribēs zināt parādīšu, bet nu nejau visam Cosmo- nosacījums lai nav manā melnajā sarakstā. :-D