ā, nu skaidrs, jāgaida 3. katalogs! :D Kādā cenā tās smaržas tur ir?
ņamsi - Tev ir žēl 5 Ls savai veselībai?! :D :D nē, nu patiesībā, man arī būtu žēl pirkt negaršīgas "zāles", no kurām nav garantijas, ka paliks labāk! ;) Turies! Neaplipini Vulfiju! ;)
Un Ires Liguma paraugu ari Vinai nosutiju, BET Vina nav vieniga pretendente uz to dzivokli, jo apsolits vel diviem Pariem paradit. ;-)
Kas bija pirms Vinas pieteikusies.
hmm, nu, man vienīgais bail, ka tik nav tā, ka nevaru vispār iedzert. Nebija tā, ka kaut kādi tvaiki jāsaelpojas? :-D Man nav pagaidām vismaz nekādas citas problēmas, tikai baigi ciet deguns. (t)
ņam ņam, tad varbūt pamēķini inhalācijas taisīt, tā pati tvaiku elpošana, tikai piegāz tur klāt kādu piparmētru, vai zāļu tēju, es kādreiz gāzu klāt ziedu "доктор МОМ" viņai bija spēcīga eikalipta smarža :D
Tās kuras zin ka vakardien biju pie VIŅA vecmāmiņas, es varu teikt ESMU DZĪVA! :-D Viņa vecmāmiņa bija jauka.
Vakar man uz dr. lv anāca interesanta vēstule, kam ir interesants pavērsiens un es būšu slavenāka. Tas bija pārsteidzoši un interesanti. Kas tieši tas ir pateikšu nākamnedēl, kurai interesēs. :-)