Chupse - Tu biji tā, kur ajautāja man par tām smaržām?! Domāju - vabrūt piedāvāsi, bet nekā.. :(
MVK, nu bet loģiski! :D Lai gan - es jau nemaz tik bieži nesacenšos, parasti esmu prātīgāka un piekāpjos, bet nu mani vienkārši šis konkrētais auto ir izbesījis vairākus rītus, tāpēc šoreiz nolēmu parādīt, ka neesmu nemaz tā mierīgā aitiņa, par kādu mani uzskata! :D :D He he.. adrenalīns ir viena traka lieta.. :D
es biju, kas prasīja :-D es vienkārši uzticos tavai gaumei laikam un nodomāju, ka jānopērk savam vīrietim, ja jau tevi tik ļoti interesēja.
mani tā kā mazu bērnu draugs vedīs aiz rociņas uz turieni :-D
Ā, forši. Es jau domāju, ka atkal esmu sagrēkojusi. :-D
Man ārprātā gribas ūdeni. Vakar izdzēru kādus 4 litrus vismaz.
Tagad skatos uz savu tukšo Evianu un mute paliek arvien sausāka. ha
Ieiešu dušā. Vai labāk aiziet uz zālīti pasportot un pēc tam dušā? Un tad pie draudzenes. Un uz darbu. Aij, galīgi nezinu, ko iesākt.
Tāda, lūk, neizlēmīga esmu. :-D
Chupse - uzticies manai gaumei??? :D :D :D Kaut ko tik interesantu sen nebiju dzirdējusi! :D Mēs taču pat neesam dzīvē pazīstamas, kā var uzticēties sveša cilvēka gaumei?! Apskaidro mani! :D :D
:D :D :D Chupse - Tu nebeidz mani pārsteigt! :D Un vispār, ja es uzrakstītu vēl kaut ko, Tu varētu justies pārsteigta! :D :D Bet nu labi, lai jau paliek, kā ir.. :D ;) Izdevās Tev atrast tās smaržas? ;)
Labrīt!
Es gaidu mājās draugu. Viņš šodien no kuģa kāpj nost. :-) Aizbrauksim uz veikalu, sataisīsim kaut ko garšīgu. Vakarā ar draudzeni uz teātri eju. :-)
Labrīt! (l)
Nezinu kas pie vainas, bet šodien dikti miegs nāk, kaut vakar laicīgi aizgāju gulēt. |-)
Un darba daudz..., bet strādāt negribās, kaut vajag.
Visu novelšu uz laika apstākļiem. :-D