Es gribu parunāt par to cīnīšanos.
Man bija tāda ļoti īpatnēja situācija.
Es ar vienu vīrieti satikos apmēram astoņus mēnešus pēc tam, kad viņš bija aizvadījis divus ar pus gadus cenšoties mani iegūt. Mēs satikāmies un viņš manī iemīlējās, es domāju, ka es arī viņu mīlu, tad ļoti ātri viss sāka iet uz leju, jo viņš itkā mani mīlēdams tāpat skatījās uz citiem brunčiem. Es sāku viņu krāpt, nokrāpu pa pamatīgo, ar aptuveni mēnesi ilgu sakaru ar vienu citu. Tad viņš nolēma cīnīties par mani, tad, itkā kādu laiku viss bija labi, bet tad atkal. Atkārtojās tas pats. Kaut arī es biju ļoti pieķērusies viņam, nezinu īsti kāpec, jo viņš nav princis baltā zirgā, drīzāk gan kretīns uz slotas kāta. Es viņu pametu caur sms [jā, nepietika drosmes, to izdarīt savādāk], viņš ārdījās, protams. Pagāja kāda nedēļa, es devos ceļojumā ārpus Latvijas, lai varētu izgāzt no sevis visu indi, darīju visādas trakas lietas, laidu pa labi un pa kreisi. Kad es atgriezos, es sapratu, ka tāpat, ceļojuma laikā, neparko citu nespēju padomāt, kā tikai par viņu. Es sapratu, ka man vajag viņu IZCĪNĪT atpakaļ. Es pierunāju viņu satikties un aprunāties, kaut gan viņš bija ļoti dusmīgs. Mēs salabām...
..pēc nedēļas es viņu atkal pametu.
Pagāja vairāk kā mēnesis, es jau sāku satikties ar citu, lai varētu kaut kā novirzīties no domām par viņu, bet viņš izmisīgi turpināja dabūt mani atpakaļ. Kā viņš pats rakstīja: "Varbūt satiekamies? Iedzersim pa glāzei vīna un aprunāsimies?" Bet tur tas arī palika.
Es uzskatu, ka cīnīšanās ir mēģinājums satvert pēdējo zāles stiebru un agri vai vēlu, bet rezultāts paliek neizmantots, jo cilvēki sāk apsvērt cīnīšanās jēgu, jo cīnoties par kādu, mēs neatrisinām problēmas, mēs vienkārši tās sākam ignorēt, bet kad izcīna-tad problēmas atkal uzpeld, vai nu tās pašas, vai jaunas. Es vairs necīnos.