Gribējās sirdi pakratīt

Reitings 78
Reģ: 06.12.2010

Visas draudzenes ārzemēs, bet sirds pilna. 2 gadi, viens vīrietis, kaut kas tik ļoti tur pie viņa, es pat nezinu kas... Bez viņa nevaru, bet ar viņu nevaru. Un viņš to ļoti labi zina :-( Dara visu ko, ne pašu ļaunāko, nekrāpj, bet sāpīgi vienalga. Es tikai cenšos katru brīvu brītiņu ar viņu pavadīt, bet viņš stundām datorā ieracies, bet par ko es cepoties, viņš taču esot ar mani. Uz ballītēm brauc viens, jo mums vajagot arī laiku atsevišķi, bet ļoti labi taču zina, ka man neviena cita nav un nīkšu viena mājās, bet tā neesot viņa problēma, ne jau viņam esot par mani jārūpējas. Piedodiet, ka tā iespraucos te, bet nebija kam visu šo pateikt.

01.02.2011 20:17 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Nu diezgan jauns, tad jau vienkārši nav vēl izskrējies. Izskriesies un nomierināsies. Iesaku tev vienkārši pašlaik vairāk laika veltīt sev, mācībām, darbam, karjerai. Ja būsi nodarbināta, pirmkārt, tik ļoti nenogurdināsi savu vīrieti, dosi viņam vairāk brīvības, otrkārt, kļūsi interesantāka viņam un ,treškārt, celsi savu pašapziņu :-)
01.02.2011 23:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vins vispar ir ieinteresets attiecibas uzlabot?
ja nav, tad kapec vins ir kopa ar tevi, ja reiz(pec tevis teikta to noprotu) esi vinam vienaldziga?
02.02.2011 01:05 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Ai, ik pa laikam ir šitādi uzplūdi, kad visiem viss saiet grīstē.... Večiem, manuprāt, viss liekas pašsaprotams, bet mēs nez ko gribam...
02.02.2011 01:08 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
pats ļaunākais ir krāpšana? manā uztverē ne vienmēr, manuprāt, ar dažām lietām un attieksmi var panākt lielāku ļaunumu nekā vienreiz kājai paslīdot.

Nedomājiet, ka atbalstu krāpšanu vnk uzskatu, ka attieksme ikdienā un vienaldzība ir daudz lielāks posts!
02.02.2011 01:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits