šādi sludinājumi ļoti ilgi stāv ss.lv...paši vainīgi...
bet var arī atrast labus dzīvokļus, lai gan cenas ceļās.
Mūsu dzīvoklis arī pēc mēneša tiks izīrēts, bet saimnieks teica, ka nākošajiem cels cenu jau.
bet kāpēc gan nepaprasīt augstāku cenu, un ja nu tomēr kāds muļķis atrodas, kurš ir gatavs tādu naudu maksāt?! :D Zini, kā saka - ja nebūtu pieprasījuma, nebūtu piedāvājuma - tātad - acīmredzot ir pieprasījums! :D :D :D
Es ar saku, ka tā nav astronomiska cena, jo tieši tikko pati saskāros ar situāciju, ka bija jāmeklē dzīvoklis, kuru īrēt un piedāvājums patiešām mazs un normāliem dzīvokļiem cenas ir stipri lielākas par šiem Tevis norādītajiem 70Ls...
Nu 70Ls viņš nav vērts un tas nekas, ka Brīvības gatvē. Var pa 60Ls Purvciemā ar visām mēbelēm un tehniku pat atrast un līdz centram satiksme ideāla, tāpēc atzīstu tikai divus rajonus Purvciemu un pašu vecpilsētu. :)
es pati īrēju pa 120Ls (ziemā pa 100) labu dzīvokli Čiekurkalnā priekš manis vnk ideālā vietā. Un neuzskatu, ka tāda cena par izremontētu dzīvokli ar mēbelēm un sadzīves tehniku ir liela. Tajā dzīvoklī nav NEKĀ!
nu a kas vainas wc pods laps nokrāso sienas un uz grīdas linoleju uzlies atgriezumus var Depo nopirks par lētām naudiņā ,tapetes pārlīmē.Vannas istaba nu ar nav nemaz tik traka nu flīzes šausmīgas nu a ko,ja gribu modernā dzīvoklī dzīvot ar visām mēbelēm utt tad nu mazāk par 150 neviens tev neīrēs ,it sevišķi ar tādu atieksmi nav jau mans.