Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Smaga situācija.

Reitings 143
Reģ: 31.01.2011

Labs vakars! :-)

Es jau sen gribēju uzrakstīt un lūgt jūsu viedokli, bet nu, nebija laiciņš un tā, bet esmu saņēmusies izklāstīt savu lielo bēdu.

Tātad, kad gāju 9. klasē , es ļoti mīlēju vienu puisi, tiešām mīlēju, tā nebija tikai aizraušanās. Viņš protams arī teica, ka mani mīl, mēs bijām klasesbiedri. Neviens nezināja, ka mēs stundās viens otram sūtam MMS ar sirsniņām un bučiņām. Ārpus skolas, mēs tikai sarakstījāmies, viņš nekad neaicināja uz randiņiem. Vienīgās reizes kad mēs tā satikāmies bija tusiņi, kuri tad bija ļoti reti. Nē, meloju, vienreiz satikāmies, bet tā bija viena reize, un pēc tam tik turpinājām sarakstīties. Skolā viņš bija kluss puisis un arī tur mēs īpaši nekontaktējāmies. Tikai tad kad bija kāds grupas darbs, vai vajadzēja par mācībām ko apjautāties.

Ir pagājis ļoti ilgs laiks, nu jau studēju pirmajā kursā augstskolā, bet, es vēl joprojām par viņu mēdzu domāt staigājot ar suni un pirms gulēt iešanas, dažreiz pat lekcijās domāju, kā būtu ja būtu, pat domāju, stulbas situācijas , kur es varētu viņu satikt "netīšām". Es viņu nevaru aizmirst!

Draugiem.lv mēdzam apskatīt viens otra profilu,t.i viņš apskata mani un tad es uzreiz viņu, un tad viņš atkal mani [kā mazi bētni vai ne? ], bet viņš nekad neraksta. Viņš ir vienmēr pirmais , kas mani apsveic svētkos, protams ar sms. Viņš kādu laiku atpakaļ man atrakstīja sms, kā man iet, mēs parunājām, un atkal čušš.Viņš tagad ir latvijā, bet drīz brauks atpakaļ uz Īriju strādāt, tā vismaz nopratu, pēc tās sarunas, ko mēs runājām pirms jaunā gada.

Es tik ļoti vēlētos , lai viņš man uzraksta, man viņš dažreiz tā pietrūkst un es pat nezinu, kā no viņa man īsti pietrūkst. Es gaidu katrus svētkus, jo zinu, ka viņš man uzrakstīs.

BET dažreiz man pašai paliek kauns par sevi, jo man ir draugs. Esmu ar viņu kopā jau 3 gadus. Ir daudz reizes bijušas, ka vēlētos ar viņu izšķirties, jo viņa attieksme pret mani ir bijusi kā pret lupatu, bet, es esmu ar viņu laimīga, laikam. Un es viņu mīlu.

Mīļās meitenes, ko lai es daru ar savas 9. klases mīlestību. Es zinu, ka iespējams viņu vajag izmest no sirds un no galvas, bet es to vienkārši nespēju. :-(

31.01.2011 03:46 |

Reitings 143
Un pirmā, tam puisim arī nevaru uzrakstīt, esmu gļēva. :-(
31.01.2011 03:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
arprac. platoniska mila.
es labak dabuju kurviti un dzivoju talank, neka nepameginu.

tev ko ieteikt?
laikam bezjedzigi. draugu, kuru LAIKAM mili tapat npametisi, puisis brauc uz arzemem...jaturpina fantazet ka kas butu, ja butu.
31.01.2011 03:53 |

Reitings 143
aguci,cik tu tieši pateici, laikam jau tev ir taisnība. :-(
31.01.2011 03:54 |

Reitings 84
Reģ: 27.05.2010
chukse0, es tev ieteiktu pamēģināt paša uzrakstīt. Nevajag jau uzreiz sadzejot mīlestības vēstuli, bet pavisam vienkārši uzraksti - Kā tev iet? Varbūt kādu reizi varam iedzert kafiju? .. vai ko tādu :-)
Es vienkārši arī esmu no tiem cilvēkiem, kas labāk riskēs un pēc tam samierināsies ar sekām, nevis domās, kā būtu, ja būtu. Tā taču ir sevis mocīšana. Tev taču būtībā nav ko zaudēt.
Tā kā es esmu par sms, telefona zvanu, vēstuli draugos, vienalga. Bet dari taču kaut ko lietas labā, ja nevaru aizmirst. :-)
31.01.2011 08:37 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Noteikti uzraksti viņam, kautko!
31.01.2011 14:13 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
man reiz bija tāds puisis, kuru satiku tikai diskotēkās. vienmēr bija baigā romantika, bet tā īsti nekā. es nevarēju viņu izmest no galvas gadiem, bet reiz, jau daudz par vēlu uzrakstīju. un izrādījās, ka viņš pret mani arī loloja jūtas, bet attāluma dēļ visus tos gadus neko negribēja darīt. tagad attāluma vairs nav, bet nu jau pa vidu mums ir citi cilvēki (s) tā kā esi drosmīga, vismaz uzzināsi visu ;-)
31.01.2011 14:20 |

Reitings 143
Chupse, es uzrakstītu, bet man liekas , ka aiz "Kā iet? " un "ko dari", saruna aprausies, nezinu, ko pēc šiem 4 gadiem runāt :-/
Kaut gan tik ļoti gribās :-(
31.01.2011 14:26 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
varbūt aizies saruna :-) mums arī sākumā neizdevās veidot sarunu, bet tad kaut kā aizgāja. ja viņš pat nemēģinās runāt par pagātni, tad diemžēl viņam tas mazāk nozīmē :-/
31.01.2011 15:45 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Droši aizraksti tik, runāt būs par ko, jo pēdējā laikā man arī saradušies visādi bijušie klases biedri un tādi arī, ar ko mācījos vienā skolā, zināju, ka tādi ir bet nekad nebiju runājusi :-D
Ir par ko runāt, jo tie taču ir pazīstami cilvēki, tavā gadījumā ir tas pats, pajautā - kā iet, ar ko nodarbojas, kādi jaunumi, vai ir attiecībās utt. Un tad jau jutīsi kas un kā!!! :-)
31.01.2011 15:57 |

Reitings 143
Chupse - tad , kad runājām pirms jaunā gada viņš izteica vien frāzi "Es tavu nr, vēljoprojām atceros".
31.01.2011 16:03 |

Reitings 143
Chantelle,es nekad nevarētu viņam pajautāt- vai tev ir attiecības :-O
31.01.2011 16:05 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
chukse0 tas nav nekas liels, ja nav satikts vairākus gadus :-D to drīgst jautāt!!!
Ar saviem klases biedriem ari rakstoties, vieni no pirmajiem jautājumiem bija "Esi precējusies, bērniņi ir?" :-D (man ir jau cits vecums :-D )

31.01.2011 16:10 |

Reitings 101
Reģ: 10.09.2010
Ja tev ir džeks tad tā ir visai sareģīta situvācija :-/ jo tev tagad ir attiecības un vēlies veidot jaunas hm nez vai tas ir normāl,ka pats nevar izlment ko īsti grib. ;-) Bet nez. tā ir tava dzīve un otram jau nevar iemācīt kā pareizi dzīvot ;-)Bet nu ja vēlies ar viņu rast kontaktu ta draugos uzrakst viņam (caw;kā iet;ko dari) un ta jau aizies pec tam viņš tev rakstīs pirmais,jo ta viņš sapratīs,ka viņam vel intresē :-) Lai tev veicas (l)
31.01.2011 16:18 |

Reitings 143
Vakar, savu 9. klases mīlestību satiku pasākuma. Pasākuma beigās , sēdējām apskāvušies, nevarējām atrauties viens no otra, lai arī kā pretojos, sanāca , ka viņš mani 2x noskūpstīja.Biju vakar stipri iedzērusi.Es jūtos slikti attiecībā, pret savu draugu, bet vakar biju 7 debesīs. (l) Šodien viņš atkal uz manu rajonu brauc, piedāvāja satikties.
Tas ir tik šausmīgi nosodāmi? :-(
05.02.2011 15:06 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
viss jau ir atkarīgs no tavas attieksmes un uzskatiem, cik nosodāmi tas ir. ja te kāda pateiks, ka viss ok, tu tam ticēsi, un ja kāda pateiks ka tā nedrīkst, tu neiesi??

mans ieteikums tev - atceries, ka viņš aizbrauks uz savu Īriju, bet tu paliksi te...
05.02.2011 15:20 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
Tā dīvaini, pirms dažām dienām vēl nevarēji iedomāties, ka varētu pajautāt, vai ir attiecības, tagad jau skūpsties :D

nezinu, nav jau forši attiecībā pret draugu, es varbūt satiktos, bet tikai tā pat - kafejnīcā pie tējas krūzes parunāties :)
05.02.2011 15:23 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Nekāda ļoti smaga situācija tā nav, bet vienkārši - visromantiskākā mīlestība ir tā, ko neesam līdz galam izbaudījuši... Tādēļ arī joprojām aizdomājies un domā kā būtu, ja būtu! ;-) Tas ir cilvēciski!

05.02.2011 15:26 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
nju es domaju ka nekas nosodams nebus ja satiksies un sapratisi kas notiek.. :)
vismaz kad man ta bija kkas nedaudz lidzigi, tik ar manu bijuso ka aizdomajos, tgd skatoties ka vinam ar tagadejo meiteni iet ( vina kkada traka un nezeligi greizzsirdiga :D) saprotu ka cilvecins nav tas pats vairs labais ko es satiku, bet kada jau vinu sabojajusi pa savai metodei :)
varbut tev noveiksies un mja ja ir draugs tad vinam jau viss nav jazin ;)
05.02.2011 15:32 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Chukse- man ir identiska situācija kā Tev...tikai mana pamatskolas mīlestība dzīvo manā pilsētā... esmu dažas reizes redzējusi viņu uz ielas, draugos dažreiz uzrakstam viens otram kā iet un tā, viņš ir rakstījis man, ka joprojām domā par mani un man visus šos gadus pa reizei ir sapņi, kuros esam kopā un sajūta ir lieliska..pēdējā sapnī viens otram atzināmies mīlestībā...uztrūkos augšā kā no murga, jo tas jau likās par traku...visu dienu staigāju jocīga, bija sajūta ka ar saviem sapņiem un domām krāpju savu draugu ar kuru nesen nosvinējām savu 3. attiecību gadadienu. (t)
05.02.2011 16:23 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Chukse- man ir identiska situācija kā Tev...tikai mana pamatskolas mīlestība dzīvo manā pilsētā... esmu dažas reizes redzējusi viņu uz ielas, draugos dažreiz uzrakstam viens otram kā iet un tā, viņš ir rakstījis man, ka joprojām domā par mani un man visus šos gadus pa reizei ir sapņi, kuros esam kopā un sajūta ir lieliska..pēdējā sapnī viens otram atzināmies mīlestībā...uztrūkos augšā kā no murga, jo tas jau likās par traku...visu dienu staigāju jocīga, bija sajūta ka ar saviem sapņiem un domām krāpju savu draugu ar kuru nesen nosvinējām savu 3. attiecību gadadienu. (t)
05.02.2011 16:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!